Zlata ptička je trgovina s široko ponudbo slovenskih naravnih in ekoloških pridelkov, naravne kozmetike in izdelkov domače obrti. 

Cenimo trud kmetovalcev in pridelovalcev naše dežele in se zavedamo, da vedno več ljudi ceni živo, doma pridelano hrano, z najbogatejšo hranilno vrednostjo. Prav tako imajo svojevrstno vrednost izdelki, narejeni s predanostjo in ljubečo roko. 

V Zlati ptički podpiramo zdrav način življenja, z zagotovilom visoke kakovosti lokalnih, naravnih, ekoloških in okolju prijaznih izdelkov. V trgovinici skoraj vse izdelke lahko poskusite, dobite nasvet, kako izdelek pripraviti in postreči ter zagotovilo kakovosti in verodostojno informacijo. Ponujamo le izdelke, ki izpolnjujejo naše standarde in gredo skozi naš strog izbirni postopek. Kar želimo zase, svetujemo drugim! 

Podporo trgovinici nudi majhno družinsko podjetje, ki se že od leta 1928 ukvarja z izdelavo notranje opreme. Močna volja, srčnost in strast do dela se izraža skozi notranjo podobo Zlate ptičke, ki v trgovinici ustvarja prijetno in toplo vzdušje. 

Ob prijetnem ambientu pa se bo za dobro počutje vsakega obiskovalca trudilo tudi osebje z dobro voljo, krepitvijo medsebojnega zaupanja ter ohranjanjem pristnih, pozitivnih odnosov s kmeti, dobavitelji in kupci. Verjamemo v sodelovanje, povezovanje in veseli bomo vsakega mnenja, kritike, nove pobude in predloga, s katerim bo Zlata ptička še bogatejša.