FIT MALČEK

Največji vadbeni center za mamice in dojenčke, kjer najdete tudi izdelke iz naše linije. Fit mačkovo vadbo odlikuje odličen in strokovno dovršen štiri stopenjski vadbeno-razvojni program, ki ga je razvila Saška Hribar Kuhar, ki je študij otroške športne pedagogike na področju vadbe in masaže dojenčkov zaključila v Londonu. Vadba poteka v majhnih, homogenih skupinah tako, da se vedno lahko posvetijo vsakemu posebej.

www.fitmalcek.si

MINI CITY

Kreativno otroško mesto, kjer otroci namesto na klasičnih igralih čas preživljajo v televizijskem in radijskem studiu, na letalu, v zavetišču za živali, v tovarni avtomobilov ali eni izmed drugih 19. igralnih enot, ki predstavljajo svojevrstne poklice in dejavnosti, ki jih opravljamo v vsakdanjem življenju. Ponujajo tudi kotiček za najmlajše, obiskovalcem paje na voljo tudi bogata gostinska ponudba in darilni program naše trgovinice,kjer najdete tudi zdrave, domače priboljške iz Zlate ptičke.

www.minicity.si

ŠIN ŠIN

Kamniški plesni klub, ki povezuje z gibom. S članstvom,poleg ostalih, številnih ugodnosti, dobite tudi 10% popust na določene izdelkev naši Zlati ptički.

www.sinsin.si

FIT-SI CELJE

Vadbeni programi za fit mamice in nosečke s strokovnim vodstvom Lare Rosine, univ. dipl. profesorica športne vzgoje in mamica male nagajive Špele. Po vsaki vadbeni uri, mamicam in nosečkam nudijo okrepčilo s certificiranimi izdelki iz naše linije “Njami mami”.

www.fit-si.si

FIT NOSEČKA
Vadba za fit nosečke in punce v Kamniku in Domžalah s strokovnim vodstvom Katje Mlakar, univ. dipl. profesorica športne vzgoje, avtorice knjige “Z gibanjem v zdravo nosečnost” in mamice dveh živahnih malčkov. Vadba poteka v Domžalah in Kamniku. S članstvom, poleg ostalih, številnih ugodnosti, dobite tudi 10% popust na zdrave izdelke v naši Zlati ptički.

http://www.fitnosecka.si/

ČAKALNE DOBE
Čakalne dobe je portal, ki vam bo v pomoč pri iskanju zdravstvenih storitev, ob enem pa ponuja dobre in zanimive članke s področja zdravstva, zdrave prehrane, alternativnih metod zdravljenja,…

http://www.cakalnedobe.si/

PAŠNA OPREMA
Kakovostna pašna oprema slovenskih proizvajalcev. V spletni trgovini www.pasnaoprema.si lahko najdete električne pastirje, zelo kakovostne stebričke oz. palice za električne pastirje,…

http://www.pasnaoprema.si/