Bananin kruh z arašidovim maslom

Bananin kruh z arašidovim maslom

Arašidovo maslo je tako zelo vsestransko, da ga lahko uporabimo kjerkoli, ne samo na kruhu. Pa še ogromno vitaminov in mineralov vsebuje!

Bananih kruh z arašidovim maslom je hitro pripravljen in odličen za zajtrk, malico, večerjo ali kot zdrava sladica.

Kaj potrebujemo?

Banane olupimo in zmečkamo. Dodamo arašidovo maslo in jajca ter s paličnim mešalnikom zmiksamo. Nato dodamo še ostale sestavine in vse skupaj z električnim mešalnikom zmešamo v gladko zmes. Globok, podolgovat pekač (podobno kot je na sliki) obložimo s peki papirjem in vanj vlijemo maso. Po želji posujemo z narezanimi mandlji ter pečemo 40 do 45 minut na 180°C.

Ohlajen bananin kruh narežemo in postrežemo.

Produkti omenjeni v članku/receptu

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.