Active greens Superfood mix 300g
Active greens Superfood mix 300g
Active greens Superfood mix 300g
Active greens Superfood mix 300g
Active greens Superfood mix 300g
Active greens Superfood mix 300g

Active greens Superfood mix 300g

29,90

Ekološki prehrambeni dodatek Golden Tree Active Greens je formula najbolj edinstvenih in najkvalitetnejših superživil.

S to bogato mešanico organskih superživil boste v vaše telo vnesli primerno količino vlaknin in antioksidatov, ki bodo okrepili vaš imunski sistem ter fitonutrientov, kateri bodo zvišali vaš nivo energije, izboljšali prebavne funkcije in pomagali pri detoksikaciji vašega telesa.

 • GT_ActiveGreens_ECOcertifikat
 • 10 superživil ekološke pridelave
 • 100% naravne sestavine
 • Brez umetnih barvil, sladil ali okusov
 • Ne vsebuje GSŽ, soje, mlečnih izdelkov ali glutena
 • Primerno za vegane
 • Brez dodanega sladkorja
Brez glutena
Brez glutena
Brez laktoze
Brez laktoze
Slovensko
Slovensko
Vegansko
Vegansko

Opis

Ekološki prehrambeni dodatek Golden TREE Active Greens je formula najbolj edinstvenih in najkvalitetnejših superživil.

 • Preprečujejo nalaganje odvečnih maščob,
 • Krepijo vitalno energijo,
 • Pripomorejo k lažji kontroli teže in ohranjanju mišične mase med shujševalnimi dieatami,
 • Pripomorejo k izboljšanemu psihičnemu in fizičnemu zdravju,
 • Podpirajo delovanje imunskega sistema,
 • Izboljšujejo zdravje prebavil in jeter,
 • Blagodejno vplivajo na živčni sistem,
 • Ohranjajo zdravo kožo,
 • Vplivajo na boljšo spolnost.

 

GT_icons_greens

Sestavine:

Maca: V skladu s potrditvijo EFSA (European Food Safety Authority) maca pripomore k izboljšanemu psihičnemu in fizičnemu zdravju.

Spirulina: V skladu s potrditvijo EFSA (European Food Safety Authority) Spirulina podpira delovanje imunskega sistema, na splošno krepi vitalno energijo, pripomore k lažji kontroli teže in ohranjanju mišične mase med shujševalnimi dietami.

Clorela: V skladu s potrditvijo EFSA (European Food Safety Authority) Clorela pomaga vzdrževati normalno funkcijo črevesja, nahrani organizem in blagodejno vpliva na proizvodnjo krvnih celic. Izboljšuje zdravje prebavil in jeter ter izboljša imunsko obrambo.

Kakav: Kakav je eno izmed, z antioksidanti najbolj bogato živilo. Največ vsebuje vitamina C in E. Omeniti velja tudi flavonoide. Gre za snovi, ki varujejo pred prostimi radikali in preprečujejo odvečnim maščobam, da bi se nalagale v ožilju.

Kurkuma: V skladu s potrditvijo EFSA (European Food Safety Authority) kurkuma pomaga obdržati zdravo kožo, blagodejno vpliva na živčni sistem, pomaga vzdrževati zdravje jeter, pomaga vzdrževati učinkovitosti imunskega sistema, pomaga ohranjati odpornost na alergije, ohranja zdravje pljuč in zgornjega respiratorenega trakta ter ima pomembne antioksidativne lastnosti.

Ašvaganda: V skladu s potrditvijo EFSA (European Food Safety Authority) Ašvaganda pripomore k psihični mirnosti in izboljšanemu spanju. Izboljšuje plodnost in poskrbi za zdravje reproduktivnih ogranov. Ima velik pomlajevalni učinek, pomaga ohranjati optimalno raven energije, pomaga pri izčrpanosti in izboljša mentalne sposobnosti. Je adaptogen, kar pomeni, da se njeno delovanje prilagodi potrebam organizma. Skrbi za zdravje srca in ožilja ter pomaga pri stresnih situacijah , saj spodbuja dobro počutje in relaksacijo.

Alfa Alfa / Lucerna: Dokazano ima vpliv na ženske hormonske težave, uravnava hormonsko neravnovesje, in posledično vpliva na boljšo spolnost pri ženskah in splošno dobro počutje (http://nutritionresearchcenter.org/healthnews/alfalfas-nutritional-value/). Študije so pokazale, da so Alfa Alfa bogat rastlinski vir beljakovin (http://nutritionresearchcenter.org/healthnews/alfalfas-nutritional-value/). Vsebuje vitamine A, B1, B6, C, E in K.

Pšenična trava: Pšenična trava vsebuje 19 aminokislin od 21. Ima izjemen vpliv na razstrupljanje telesa, oz. varovanje organizma pred strupi in prostimi radikali. Še posebej jo povezujejo s pozitivnim vplivom na zdravje debelega črevesja (raziskava objavjena v Scandinavian Journal of Gastroenterology, April 2002; http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11989836). Poleg tega klinične študije dokazujejo, da ima izjemen vpliv na varovanje pred prostimi radikali in čiščenje jeter (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16521113). Vir: http://www.naturalnews.com/034820_wheat_grass_juice_healing_minerals.html

Ječmenova trava: Tudi ječmenovo travo, podobno kot pšenično travo, povezujejo z izjemno aktivnostjo proti prostim radikalom. Dokazano naj bi pomagala ščititi organizem pred rakavimi celicami. (raziskava: Barley Grass. Review of Natural Products. factsandcomparisons4.0 [online]. 2005. Available from Wolters Kluwer Health, Inc. Accessed April 16, 2007; http://www.drugs.com/npc/barley-grass.html). Študije so tudi pokazale, da naj bi imela ječmenova trava pozitiven vpliv pri zmanjševanju holesterola (Journal of Chiropractic Medicine, 2008; http://altmedicine.about.com/od/Juice/a/Barley-Grass.htm).

Kelp alge: Klep vsebuje veliko mineralov in joda, ki je ključen za normalno delovanje ščitnice in metabolizma. Zaradi vsebnosti vlaknine , imenovane alginat, naj bi pomagala pri zaustavljanju absorbcije maščob v črevesju (http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S030881461301340X). Obstajajo tudi študije, ki naj bi dokazale, da Kelp pomaga pri uravnavanju sladkoraj v krvi (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2815322/). Vir: http://www.healthline.com/health/food-nutrition/benefits-of-kelp#7

Vse sestavine v izdelku so prihajajo iz kontrolirane ekološke pridelave.

Količina: 300g
Poreklo: Evropska unija
Proizvedeno v Sloveniji