Aroma inhalator Emma

Aroma inhalator Emma

3,60

Aroma inhalator je prva pomoč pri prehladu in zamašenem nosu. Odličen aromaterapevtski pripravek, ki vsebuje izbrano kombinacijo eteričnih olj, z namenom da olajša in osveži dihanje skozi nos. Njegova posebnost je v izbrani kombinaciji 100 % naravnih eteričnih olj. Inhalator ne vsebuje kafre, njegov učinek je zato zmernejši, vonj pa prijeten in svež.

 
Brez glutena
Brez glutena
Brez laktoze
Brez laktoze
Slovensko
Slovensko
Vegansko
Vegansko
Šifra: aroma-inhalator-emma Kategorije: , ,

Opis

Sestavine: Eterično olje evkaliptusa, eterično olje rdečega bora, eterično olje poprove mete, kristali mentola.

Aroma inhalator je odličen aromaterapevtski pripravek, ki vsebuje izbrano kombinacijo eteričnih olj, z namenom da olajša in osveži dihanje skozi nos. Njegova posebnost je v izbrani kombinaciji 100 % naravnih eteričnih olj. Inhalator ne vsebuje kafre, njegov učinek je zato zmernejši, vonj pa prijeten in svež.

PRED UPORABO: Aroma inhalator je namenjen samo zunanji uporabi. Inhalatorja ne smete uporabljati pri otrocih, mlajših od 3 let, pri preobčutljivosti na katerokoli od sestavin ali pri nagnjenosti k alergijam. Uporaba inhalatorja ni priporočljiva pri suhi nosni sluznici. V takem primeru si jo lahko ovlažite s pomočjo fiziološke raztopine.

UPORABA:
Odvijte pokrov inhalatorja in nežno vstavite konico inhalatorja v nosnico, drugo nosnico pa s prstom zatisnite in močno vdihnite skozi nos. Enako ponovite tudi z drugo nosnico. Postopek lahko ponovite 3- do 4- krat dnevno oziroma po potrebi.