Beli šampon proti prhljaju 45g

Beli šampon proti prhljaju 45g

9,99

Beli šampon – za lase, nagnjene k prhljaju. Šampon so preizkusili lasni strokovnjaki in potrdili njegove učinke. 

Običajno suho lasišče vodi k nastanku prhljaja. Idealna vsebnost jojobinega in nerafiniranega hladno stiskanega olivnega olja globoko navlaži lasišče, antibakterijska rožmarin in evkaliptus lasišče pomirita in uravnovesita. Vitamin B5 in jabolčni kis poskrbita za sijoč videz las. 

Slovensko
Slovensko
Vegansko
Vegansko
Šifra: beli-sampon-proti-prhljaju-45g Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Priporočena uporaba: Ploščico šampona razporedimo po mokrih laseh. Šampon bo ustvaril bogato peno. Speremo in po potrebi uporabimo balzam ali olje za lase. Šampon hranimo na suhem mestu. Učinkovitost izdelka se lahko zmanjša ob kombiniranju s šamponi in balzami drugih proizvajalcev. 

1 ploščica nadomešča 3 x 250 ml tekočega šampona. 

Aktivne sestavine: natrijev koko sulfat, olivno olje, jojobino olje, vitamin B5, bela glina, EO rožmarina in evkaliptusa. 

Resnično naravno. Vsi izdelki so obogateni izključno z najboljšimi naravnimi sestavinami. Vsaka sestavina je skrbno izbrana in vključena v izdelek s posebnim blagodejnim namenom. Vse izdelke najprej preizkusimo sami, šele nato jih ponudimo vam. Vsi izdelki so ročno narejeni v majhnih serijah v Sloveniji. Vanje vključimo vso svojo dušo in ljubezen do naravne kozmetike.

4 KIDS AND US IZDELKI: 

  • so ročno proizvedeni in polnjeni 
  • so ročno etikirani
  • so dodatno dermatološko testirani
  • so razviti in proizvedeni v Sloveniji
  • pomagajo ohranjati čebelice

S tem nakupom pripomorete k nižji prisotnosti odpadnega plastičnega materiala in tako prispevate k ohranjanju zelenega okolja za današnje in prihodnje generacije.