Bio HUMUS četvorček Tereza's choice
Bio humus BUČA Tereza's choice
Bio humus BUČA Tereza's choice
Bio HUMUS četvorček Tereza's choice
Bio humus BUČA Tereza's choice
Bio humus BUČA Tereza's choice

Bio HUMUS četvorček Tereza’s choice

10,00€

Bio paket humusov Tereza’s choice sestavljajo 4 gurmanski, veganski namazi iz čičerike in lokalnih, ekoloških sestavin.
Brez glutena
Brez glutena
Brez laktoze
Brez laktoze
Ekološko
Ekološko
Slovensko
Slovensko
Vegansko
Vegansko
Šifra: bio-humus-cetvorcek-terezas-choice Kategorija: Oznak: , ,

Opis izdelka

Bio humus četvorček Tereza’s choice

Neto količina  4 x 145g


O Terezi: 

Moje ime je Tereza Poljanič in sem tip osebe, ki medtem ko jé zdrav zajtrk že sanjari o kosilu, in medtem, ko pripravlja večerjo tudi razmišlja, katero sladico bo ustvarila kasneje. Poleg tega sem voditeljica kuharske oddaje Zdravo, Tereza in avtorica istoimenske kuharske knjige.

Teresamisu je bil ustvarjen pod prho. Ja , najboljše ideje dejansko prihajajo od tam! Z blogom sem začela kot hobi in ljubeznijo do zdrave prehrane. Moja družina se je soočila z težko vendar pozitivno spremembo v življenju. Mama in moj partner sta se spopadla s hudima boleznima, ki sta nam bila opozorilo, da je bilo potrebno nekaj spremeniti.

Sprejeli smo preprost in zelo osnoven način prehranjevanja, a s kvalitetnimi/lokalnimi sestavinami. V jedilnik smo vključili ekološko sadje in zelenjavo ter začeli s svojo zelenjavno gredico. Zdaj pa si predstavljajte, nismo kuharji in daleč od tega, da smo izkušeni kmetje, vendar smo se naučili, pa čeprav nimamo najlepše urejene gredice!

Močno verjamem, da je zmernost ključ do uspeha. Vedno jem ekološko in lokalno, ker ljubim svoje telo, planet in vsa bitja. Ko ustvarjam, želim, da izgleda lepo, a ne samo po okusu, želim, da nahrani mojo dušo in telo!

Z linijo Tereza’s Choice želim ljudem pokazati, da priprava zdrave prehrane ni nobena znanost. Če se je lotiš na pravi način, je enostavna in v njej lahko uživa čisto vsak. Tereza’s Choice predstavlja začetno točko, s katero si kdorkoli lahko ustvari zdravo kulinarično zgodbo po svojem okusu.”