Bronhi paket Zlata ptička
Bronhi paket Zlata ptička
Mazilo materine dušice Mirjam Grilc x Zlata ptička 60ml
Bronhi paket Zlata ptička
Bronhi paket Zlata ptička
Bronhi paket Zlata ptička
Mazilo materine dušice Mirjam Grilc x Zlata ptička 60ml
Bronhi paket Zlata ptička

Bronhi paket Zlata ptička

14,90

Bronhi paket je zelo priljubljena in učinkovita rešitev za kašelj. Sestavljata ga Bronhi čaj in mazilo Materine dušice  iz zeliščarske kmetije Mirjam Grilc. Izdelana sta iz popolnoma neoporečnih sestavin, zato sta primerna tudi za nosečnice in dojenčke (od 6 mesecev) .

Mazilo iz materine dušice lajša kašelj, pospešuje izločanje sluzi in osvobaja dihala. Mazilu je dodan izjemen izvleček materine dušice, ki preverjeno učinkovito blaži prehlad, gripo, vnete sinuse in bronhitis. Olajša tudi dihanje pri zamašenih dihalnih poteh.

Bronhi čaj, je priporočljiv pri prehladnih obolenjih in gripi. Čisti dihalne poti in lajša težave pri trdovratnem in dolgotrajnem kašlju. 

Opis

Bronhi paket Zlata ptička sestavljata :

Mazilo materine dušice 
lajša kašelj
, pospešuje izločanje sluzi in osvobaja dihala. Mazilu je dodan izjemen izvleček materine dušice, ki preverjeno učinkovito blaži prehlad, gripo, vnete sinuse, kašelj in bronhitis. Olajša tudi dihanje pri zamašenih dihalnih poteh.

Sestavine: oljni izvleček materine dušice, olivno olje, čebelji vosek, lanolin (THYMUS VULGARIS LEAF EXSTRACT, OLEA EUROPAEA FRUTI OIL, CERA ALBA, LANOLIN)  

Uporaba: Mazilo pri kašlju in prehladih rahlo vtremo na prsni koš in pleča. Z masiranjem jo uporabljamo tudi pri revmi in drhtenju udov ter glavobolu.

Mazilo iz materine dušice je narejeno na tradicionalen način zeliščarke Mirjam Grilc. 

Bronhi čaj 
je priporočljiv pri prehladnih obolenjih in gripi. Čisti dihalne poti in lajša težave pri trdovratnem in dolgotrajnem kašlju. 

Sestavine: melisa, timijan, bezeg, rožmarin, g. slezenovec, lipa, kamilica in lučnik.

Uporaba: čajno žličko zelišč poparimo z 2,5 dl vode in pustimo stati 7 mn.


Mnenja zadovoljnih uporabnikov : 

Urška S. : Vaš Bronhi čaj in materina dušica mazilo sta res čudežna. Pri nas ne mine zimskih časov z zalogo vaših izdelkov. Kapo dol .😉💚

Biserka V. : Tudi naši punci je kremica zelo pomagala….sem probavala z sirupi proti kašlju pa ni pomagalo nič. kremica je pa res naredla čudež…že po prvem nanosu sem opazla da je bistveno manj kašljala…sploh ponoči🙏 vglavnem brez nje (kremice) ziher več nebomo 😍😍

Alenka B. : V sredo naročila, včeraj dobila, sine že skače naokoli po celem tednu kašlja in neprespanih noči. Ali je naključje ali pa zadevi dejansko delujeta. 😌 Vzeli smo pa komplet, mazilo je res super.

Marija P. : To mazilo je cudovito. Pomaga pri bolecem grlu in kaslju. Uporabljam ze drugo zimo. Tudi caj.

Barbara P.
Resnično pomaga, že po prvi uporabi… Hvala👍😉 

Ne spreglej : 
V spomladanskem času za močnejši imunski sistem toplo priporočamo probiotično kuro. 
Proven probiotiki za otroke so se v preteklosti izkazali kot zelo zanesljivi. 📊 Po raziskavi „ProChild clinical study“ zmanjšajo pogostost kašlja in prehladov za tretjino, samo trajanje le-teh za 50% ter odsotnost iz šole za 30%
Uporabljeni izdelki v objavi: