Akcija!
Darilni paket HRIBOVČEK
Paketek KAVA & GRANOLA
Darilni paket HRIBOVČEK
Paketek KAVA & GRANOLA

Darilni paket HRIBOVČEK

32,00 29,90

Darilni paket HRIBOVČEK je namenjen vsem navdušenim hribovcem. Vsebuje izdelke butičnih slovenskih proizvajalcev, ki bodo poskrbeli za energijo, zdravje in dobro voljo. 
 
 
 

Opis

Darilni paket HRIBOVČEK sestavljajo : 

Emajliran lonček 
Tudi vi dostikrat slišite klic gora? Željo po tem, da obujete pohodne čevlje in se odpravite tja, kjer ste najbolj srečni in svobodni? Je sploh kaj lepšega od toplega napitka s pogledom na okoliške vrhove? Pohodniški lonček je obvezna oprema vsakega popotniškega nahrbtnika in bo razveselil prav vsakega ljubitelja gora.
V kolikor imaš ogledan drug lonček, ga brez problema zamenjamo. 🙂 Željo le zapiši v opombo ob koncu naročila.

Zeliščni liker iz kmetije Jerala
Domača grenčica, ki poskrbi za rdeča lička.

Čokoladna tablica “Moja malca”
priročne velikosti za v žep, torbico, nahrbtnik … idealna spremljevalka vsem vašim aktivnostim.

Zeliščni čaj za zdravje, srečo in energijo izdeluje naša cenjena zeliščarka Mirjam Grilc.  Zelišča vzgoji, nabere in po tradicionalni metodi suši na svoji zeliščni kmetiji na Šenturški gori. Mirjam se s svojo košaro za zelišča potepa daleč proč od naselij visoko v hribih, kjer si je tudi uredila svoj zeliščni vrt in zeliščno kmetijo. Mirjam nabira in ustvarja z ljubeznijo, kar odražajo tudi njeni izdelki. S svojimi zeliščni pripravki je pomagala že mnogim, vsaka hvaležna, povratna informacija pa je zanjo najbolj dragocena. Čaj je lično pakiran v okolju prijazni, lični škatlici za ponovno uporabo, ki jo krasi ilustracija in vzpodbuden napis “Življenje zajemi, vase verjemi.”

Sestavine:  Ognjič, jabolčna meta, limonska trava, malinjak, plavica in vrtnica