Detergent za otroške stekleničke in dude ECOS
Detergent za otroške stekleničke in dude ECOS
Detergent za otroške stekleničke in dude ECOS
Detergent za otroške stekleničke in dude ECOS
Detergent za otroške stekleničke in dude ECOS
Detergent za otroške stekleničke in dude ECOS

Detergent za otroške stekleničke in dude ECOS

4,95

Ko gre za malčke smo še posebaj pazljivi, kajne?

Sploh pri stvareh, ki jih nosijo v usta! Sedaj lahko vse njihove stekleničkedude in ostali jedilni pribor očistite na naraven način – z detergentom za otroške stekleničke in dude, ki je narejen na rastlinski osnovi in brez vonja.

Izdelek je primeren za vegane. Izdelek je primeren za greznice. Narejeno je na rastlinski osnovi in je BREZ formaldehida, fosfatovklora, amoniaka in GSO. Čistilo je biorazgradljivo in pH nevtralno. 

Očisti jedilni pribor svojega malčka na naraven način ter naredi nekaj dobrega zanj in naravo, okay? 😉

Razprodano

Šifra: detergent-za-otroske-steklenicke-in-dude-ecos Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

Količina: 500ml

Sestavine: Water, Plant-Based Surfactant Blend (5-15% anionic, 5-15% amphoteric, <5% non-ionic), Phenoxyethanol (preservative), Methylisothiazolinone (preservative)

Uporaba: V korito vode dodaj 5ml čistila za otroške stekleničke ter pomij stekleničke, dude in ostali otroški jedilni pribor.


Mnenja uporabnikov :

Urška (Oopsi): “Čeprav otroških stekleničk ne uporabljamo več, naravno čistilo za otroške stekleničke uporabim za čiščenje Jakove posode, pribora in njegovih kozarčkov. Čistilo je povsem brez vonja, kar se mi zdi v primeru čiščenja otroških stekleničk izredno pomembno. 

Kaja: “Vsi izdelki iz vaše trgovinice so me navdušili. Je pa na vrhu moje lestvice ECOS naravni detergent za otroške stekleničke. Super je, nemorem ga prehvaliti, priporočala sem ga že vsem mojim prijateljicam, ki imajo male otročičke. Detergent je brez vonja, nobenega okusa ne pusti in pika na i je to da je naraven. Navdušena sem. So pa tudi ostala čistila super in njihov vonj je božanski.”

Dada: “Ecos detergent za flaške je super, učinkovit, nežen, le malo me vonj moti.”

Kim: “Glede na alergije, ki jih ima moj malček, sem bila zelo previdna pri izbiranju čistil za izdelke, ki so v neposrednem stiku z njim. Ecos izdelki so me navdušili in jih uporabljam že več kot eno leto in jih ne menjam za nič. Priporočam vsem, ki imajo otroke. :)”


O znamki : 

Pri “Earth friendly products” verjamejo, da je pomembno prav to kar je v notranjosti. Ravno zato so porabili skoraj 50 let za izpopolnjevanje svojih čistil, ki delujejo odlično pa še varne so za uporabnike in naš planet.

Podjetje je družinsko in je bilo ustanovljeno leta 1967. Že od takrat je njihov cilj, da bi bila naravna čistila dostopna vsem in vsakemu gospodinjstvu. Z linijo “ECOS” so dokazali, da naravni in eko izdelki niso nujno dragi.

V podjetju pri proizvodnji uporabljajo obnovljivo energijo in upoštevajo standarde za “zero-waste” ter tako pri proizvodnji ustvarijo čimmanj odpadkov.