Akcija!
Eko Mulc SADJE 2+1 GRATIS
Eko Mulc OREH
Eko Mulc OREH
Eko Mulc OREH
Eko Mulc SADJE 2+1 GRATIS
Eko Mulc OREH
Eko Mulc OREH
Eko Mulc OREH

Eko Mulc SADJE 2+1 GRATIS

14,70 9,80

Eko Mul’c SADJE je izdelan iz najboljših sestavin, ne vsebuje navadnega sladkorja in pšenice in nas okrepi s hranili, ki jih potrebujemo za energičen skok v nov delovni dan. Vsebuje bio ovsene kosmiče, bio polnozrnat pirin zdrob, suho sadje (marelice, slive, datlje) in bio kokosov sladkor.

Šifra: eko-mulc-sadje-21-gratis Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Eko Mulc SADJE

Vsebuje bio ovsene kosmiče, bio polnozrnat pirin zdrob, BI SUHO SADJE (marelice, slive, datlje), bio kakav in bio kokosov sladkor.

V vsakem od Mul’cev je samo med 4 in 5 sestavin, brez skritih sestavin. Vse sestavine so skrbno izbrane, visoko kvalitetne in biološko certificirane (z izjemo orehov, za katere bova bio certifikat kmalu pridobila). V nobenem od Mul’cev ni belega sladkorja, umetnih arom, barvil in konzervansov. Vse sestavine so naravne in imajo na človeški organizem vrsto pozitivnih učinkov.

Količina : 200g

OVES  Ovseni kosmiči so bogati z beljakovinami in vlakninami, zaradi česar ostanemo dlje časa siti in imamo urejeno prebavo. Uživanje ovsa pomaga pri ohranjanju zdravega srca in ožilja ter jeter las in oči.  Imajo zelo nizek glikemični indeks. V ovsenih kosmičih najdemo vitamine A in B, fosfor, mangan, kalij in železo.

PIRA – Pira ima visoko vsebnost beljakovin in vlaknin,  vrsto vitaminov in mineralov, vpliva na naše splošno počutje, zmanjšuje stres, krepi imunski sitem, pomaga nam ohranjati tudi zdrave nohte in lase.  
 KOKOSOV SLADKOR –  ima nizek glikemični indeks in je naravni vir mineralov, zaradi česar prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, krepi imunski sistem, med drugim pomaga tudi pri ohranjanju zdravih kosti.  
 KAKAV – Kakav vrste Forastero Hispanola ima nizko vsebnost maščob in vsebuje vrsto antioksidantov in mineralov. Kakav krepi spomin in vpliva na ugodno počutje ter nam daje občutek sreče.  

DOMAČI OREHI – Orehi imajo izmed vseh oreškov najvišjo vsebnost Omega 3 maščobnih kislin in antioksidantov. So odličen vir vlaknin in vsebujejo vrsto mineralov. Po nekaterih raziskavah naj bi uživanje orehov pomagalo pri soočanju s stresnimi situacijami, pri zniževanju tveganja za pojav raka dojke in prostate ter preprečevanju razvoja srčnih obolenj. Znanstveno je dokazano, da uživanje orehov ohranja elastičnost žil. Orehi izboljšujejo tudi spomin, po nekaterih raziskavah pa naj bi pomagali celo pri hujšanju.

 
 LEŠNIKI – Lešniki vsebujejo veliko vitaminov B in E, zaradi česar skrbijo za dobro prebavo in zdravo kožo, nohte in lase. Po nekaterih študijah naj bi izboljševali spomin in skrbeli tudi za zdrav krvni obtok.  
 KOKOS – Kokosova moka ima nizko vsebnost ogljikovih hidratov in visoko vrednost beljakovin ter balastnih snovi. Kokosova moka ureja prebavo, skrbi za čiščenje prebavnega trakta in s tem zagotavlja večjo vitalnost.