Hrustljavi srčki s temno čokolado 90g

Hrustljavi srčki s temno čokolado 90g

6,30€

Tudi grenka temna čokolada je lahko v nagajivi obliki odlično sladkanje. V bonbonieri je 16 srčkov, razporejenih v štiriperesno deteljico, ki prinaša srečo.

Slovensko
Slovensko

Razprodano

Šifra: hrustljavi-srcki-s-temno-cokolado-90g Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis izdelka

Hrustljavi srčki s temno čokolado 90g

Sestavine : Kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, marelice, jajčni beljakpšenična moka, emulgator: sojin lecitin, sredstvo za vzhajanje: amonijev hidrogenkarbonat, sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat, naravna aroma Amareto, naravna aroma vanilije.

Lucifer Chocolate

Začetki blagovne znamke Lucifer Chocolate segajo v leto 2007. Ideja o čokoladi je zrasla iz kuharskih spretnosti ter igranja s čokolado in sladicami, ki jih je doma za družino izdeloval idejni vodja in lastnik podjetja Lučo. Odličnost in originalnost izdelkov sta se hitro razširili med ljudmi, saj je čokolada postala tako osebno kot poslovno darilo za znance in poslovne partnerje. Zanimanje je hitro raslo, z njim potreba po večji in zmogljivejši proizvodnji, zato se je leta 2009 Lucifer preselil v večje prostore, kjer se je poleg čokoladnice odprla tudi kavarnica s prodajo izdelkov.

Z odpiranjem novih lokacij po Sloveniji in v tujini, Lucifer navdušuje domače in tuje kupce. Lucifer je poleg Slovenije prisoten tudi v Italiji, Avstriji, Hrvaškem, Ameriki, Romuniji, Švici, Kitajskem in na Japonskem.

Vsi izdelki Lucifer Chocolate so ročno izdelani, oblikovani s spretnostjo in z občutkom, kar se izraža v originalnosti oblik in okusov. Uporabljena kakavova zrna prihajajo iz daljnih dežel okoli ekvatorja, kjer rastejo najboljše vrste kakavovca, ki vsebujejo prefinjene arome. V kombinaciji z vrhunskimi okusi in dodanimi sestavinami s celega sveta so izdelki Lucifer Chocolate užitek, ki si ga boste zaželeli znova.