Maslo za telo Limona ODORI
Maslo za telo Limona ODORI
Maslo za telo Limona ODORI
Maslo za telo Limona ODORI

Maslo za telo Limona ODORI

24,00€

Nemastna in obenem hranljiva tekstura masla za telo omogoča kvalitetno negovanje celotnega telesa. Visoka vsebnost vitaminov in antioksidantov, ter vlažilno delovanje karite masla pospešeno obnavlja kožo. Bogata maslena sestava masla, z nežnim vonjem po citrusih, naredi kožo mehko, nahranjeno in brez mastnega občutka. Nanesite po potrebi, tudi večkrat na dan.

Slovensko
Slovensko
Vegansko
Vegansko
Šifra: maslo-za-telo-limona-odori Kategorije: , , , ,

Opis izdelka

Razvoj kozmetike ODORI je zasnovan z znanjem kemije in sobivanjem z naravo magistre kemijske tehnologije, Nine Slapšak. Bistveno pri procesu izdelave je, da sestavine niso pregrete s čimer ohranijo vse učinkovine dodanih izvlečkov. Tako Nina zagotavlja kvalitetne naravne izdelke, ki ne dražijo kože, temveč jo kakovostno negujejo, da postane navlažena, sijoča in mladostna. 

Celotna linija je izdelana ročno, unikatno in iz naravnih sestavin. Znanje pridobljeno skozi študij kemijskega inženirstva in samostojno raziskovanje pa še vedno dopolnjuje tudi Ninina babica s koristnimi nasveti pri obdelovanju domačega zeliščnega vrta.

SESTAVINE: Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coco caprylate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerine, Cetyl alcohol, Hydrolized Silk Amino Acid Powder, Gluconolactone,  Citrus sinesis Oil, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Oil, Honey, Illite, Sodium Benzoate (Natural components: Limonene, Citral, Geraniol, Linalool).

VOLUMEN: 150 mL