Naravni balzam za ustnice ODORI
Naravni balzam za ustnice ODORI

Naravni balzam za ustnice ODORI

4,00

Namen uporabe:
  • Nega suhih in razpokanih ustnic.
  • Nega občutljive kože.
  • Deluje blago antiseptično.

Privoščite vašim ustnicam nego ki si jo zaslužijo. Odori Medeni balzam za ustnice je narejen na osnovi šentjanževega olja in čebeljega voska, zato ščiti pred zunanjimi vplivi in zagotavlja hidracijo. Vsebuje tudi propolis, maščobne kisline, vitamine in flavonoide, ki spodbujajo obnavljaje kože in jo ohranjajo mehko. Dodan med poskrbi za prijeten okus med negovanjem. Nič čudnega, da je med našimi bolj priljubljenimi izdelki!

Slovensko
Slovensko

Razprodano

Šifra: naravni-balzam-za-ustnice-odori Kategorije: , , , ,

Opis

Popolnoma naravni medeni balzam za ustnice je narejen na osnovi šentjanževega olja, ki je bogato s tanini, hipericinom in flavonoidi. Deluje rahlo antiseptično in spodbuja obnavljanje kože. Zaradi teh lastnosti pomaga odori balzam za ustnice tudi pri negi problematične kože na ustnicah. Balzamu je dodan tudi čebelji vosek, ki ustnicam daje mehkobo, elastičnost, v njih pa zadržuje vlago.  Seveda pa balzam vsebuje tudi med, ki še dodatno deluje proti razpokanim ustnicam in je prijetnega okusa.

SESTAVINE: Oljčno olje (Olea Europaea Oil), izvleček šentjanževega olja (Hypericum perforatum herb  Exstract), čebelji vosek (Cera Alba), propolis (Propolis Cera) in med (Honey).

VOLUMEN: 5 mL

Razvoj kozmetike ODORI je zasnovan z znanjem kemije in sobivanjem z naravo magistre kemijske tehnologije, Nine Slapšak. Bistveno pri procesu izdelave je, da sestavine niso pregrete s čimer ohranijo vse učinkovine dodanih izvlečkov. Tako Nina zagotavlja kvalitetne naravne izdelke, ki ne dražijo kože, temveč jo kakovostno negujejo, da postane navlažena, sijoča in mladostna. 

Celotna linija je izdelana ročno, unikatno in iz naravnih sestavin. Znanje pridobljeno skozi študij kemijskega inženirstva in samostojno raziskovanje pa še vedno dopolnjuje tudi Ninina babica s koristnimi nasveti pri obdelovanju domačega zeliščnega vrta.