Naravno milo ingver kardamom EMMA

Naravno milo ingver kardamom EMMA

5,90

Ingverjevo milo s kardamomom je primerno tako za moške kot za ženske, saj ga odlikuje čudovit poživljajoč sveži vonj. Aromatično milo z izvlečkom paprike krepi in poživlja krvni obtok, pripomore pa tudi pri razbolenih in utrujenih mišicah, še posebno ko so le-te hladne in v krču. Osnova mila so oljčno olje, kokosovo maslo, kakavovo maslo in mandljevo olje, ki kožo revitalizirajo, očistijo in ji povrnejo lesk. Dodatno vlaženje nudi rastlinski glicerin, ki poskrbi, da koža po umivanju ni izsušena. Milo je primerno za vsak dan, posebej dobro pa se odreže ko nas zazebe in ko želimo spodbuditi cirkulacijo. Izbrana mešanica eteričnih olj namreč dodobra ogreje in poživi naše misli, srce in telo. 

Brez glutena
Brez glutena
Brez laktoze
Brez laktoze
Vegansko
Vegansko
Šifra: naravno-milo-ingver-kardamom-emma Kategorije: , , ,

Opis

O NARAVNIH MILIH EMMA:

Naravna mila EMMA ne vsebujejo živalskih maščob, parafinov, vazelina, umetnih penilcev, barvil, dišav in tudi ne palmove maščobe (palmovega olja), ki jo sicer uporablja velika večina, žal tudi domačih slovenskih proizvajalcev.

Zaradi cenenosti surovine in njene funkcije v milu in v kozmetičnih izdelkih na splošno, je palmova maščoba za proizvajalce zelo zaželjena sestavine. S tem pa proizvajalci pozabljajo na okoljski vidik in na to, da smo na zemlji samo uporabniki in ne lastniki. Zaradi konstantnega in nasilnega zasejevanja palmovih dreves, prihaja do močnega krčenja gozdov, degradacije habitata, podnebnih sprememb, mučenja živali in zlobrab avtohtonih pravic. Vsekakor ne želimo izdelovati kozmetike s to “naravno” sestavino in verjamemo, da takšnih izdelkov, vi niti ne želite uporabljati.

Opomba: Vsa naravna mila EMMA so ročno izdelana in ročno rezana. Mila vsebujejo izključno naravne sestavine in so tudi brez kemičnih stabilizatorjev. Po izdelavi mila zorijo mesec dni. Mila ob shranjevanju dodatno zorijo, s tem izgubljajo vodo/težo in pridobivajo na kakovosti. Zaradi vsega navedenega so možna odstopanja v teži, barvi in obliki končnega mila. Prosimo vas za razumevanje in ostajamo na voljo za dodatne informacije.

Sestavine: Oljčno olje, kokosovo maslo, voda, sončnično olje, kakavovo maslo, mandljevo olje, rastlinski glicerin, eterična olja ingverja, kardamoma, kardamom, rdeč oksid, rdeča paprika, oljnato solni izvleček rožmarina.

– SLOVENSKI IZDELEK –