Nelipot SHAC
Nelipot SHAC
Nelipot SHAC
Nelipot SHAC
Nelipot SHAC
Nelipot SHAC

Nelipot SHAC

11,99

Nelipot Shac je 100% naravna, deodorantna krema. Je malo močnejša različica kot osnovna, saj zagotavlja boljšo zaščito. Zavita je v sveža vonja čajevca in limonske trave, oba sta ekološkega izvora. Primerna je za vse z izrazitejšim potenjem, ščitila vas bo do 24 ur od prvega nanosa. Zavit je v ličen paketek iz naravnih materijalov. Popolno, izvirno in uporabno darilo, ki bo zagotovo navdušilo novega lastnika.

Opis

Pomembna lastnost Nelipot deodorantne kreme leži predvsem v tem, da ne vsebuje aluminijevih spojin. Njena osnova je 100% ceritficirano ekološko kokosovo olje (SOIL Association Organic), ki deluje tudi kot odličen vlažilec kože. Uspešno odstranjuje neprijeten telesni vonj ter zmanjšuje vlažnost predela podpazduh.

INCI sestavine: COCOS NUCIFERA OIL*, SODIUM BICARBONATE, ZEA MAYS STARCH, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, CYMBOPOGON CITRATUS LEAF OIL, LIMONENE**, CITRAL**, GERANIOL**, LINALOOL**, CITRONELLOL**.
*Sestavina ekološkega porekla
**Sestavine naravnih eteričnih olj

Navodila za uporabo: Nanesti za lešnik veliko kreme pod pazduhe in razmazati. Priporočena uporaba po tuširanju, ko je koža topla in vlažna in se lepše razmaže/vpije v kožo.

Opozorilo: Ni priporočljivo nanašanje direktno po britju.

Pakiranje: 50 ml
Rok uporabnosti: 6 mesecev