Nelipot SHVERKAJ
Nelipot SHVERKAJ
Nelipot SHVERKAJ
Nelipot SHVERKAJ
Nelipot SHVERKAJ
Nelipot SHVERKAJ
Nelipot SHVERKAJ
Nelipot SHVERKAJ

Nelipot SHVERKAJ

12,99

Popolna formula zobnega praška za zdrave zobe in dlesni ter svež zadah – produkt celoletnega raziskovanja in preizkušanja ustvarjalne Tine in Simona.

Brez:
– GLUTENA
– PARABENA
– SLADIL SINTETIČNIH SESTAVIN
– PENILCEV (SLS)
– TRICLOSANA

Tina: “Testirava ga že več kot leto dni in lahko rečem, da moje dlesni ne krvavijo več, prav tako pa pusti super zadah in ima rahlo belilni učinek. Več kot 90% sestavin je ekološkega izvora, ima certifikat Ecogea – naravni, organski izdelek. “

Razprodano

Opis

V starih časih so si v Sloveniji zobe umivali z bukovim ogljem. Na ta način so poskrbeli za svoje zobe in dlesni. Tina in Simon sta vzela oglje iz “Drevesa življenja“, kot pravijo kokosovim palmam v Aziji, ter mu dodala začimbe, ki naravno poskrbijo za ohranjanje zdravih zob, njihovo belino, odpravo zobnih oblog in nekrvaveče dlesni ter svežino zadaha. Ravno ta svežina vas bo osvojila po prvem umivanju zob. V švrkajski mešanici boste našli pet poznanih sestavin, brez dodatkov: ekološki ingverjev prah (celi, protivnetno delovanje) , aktivno oglje kokosovih lupin (belilni efekt), ekološki cimetov prah (antibakterijsko delovanje), ekološki prah klinčkov (antibakterijsko delovanje, dober zadah) ter evkaliptusov prah (dober zadah).

En lonček zadošča za do tri mesece uporabe, nato se naredi premor.

Navodila za uporabo: Zmočite zobno ščetko in jo narahlo potopite v prah. Nato si normalno umijte zobe, pomembno je, da si ščetkate dovolj dolgo in vmes izpirate z vodo. Nato požvrkljajte vodo v ustih in izpljunite. Če na umivalniku ostane siva sled, ki se ne izpere samodejno, pomeni, da si niste ščetkali dovolj dolgo.