Akcija!
Otroška zobna pasta ČRNI RIBEZ Jack N' Jill 50g
Otroška zobna pasta JAGODA Jack N' Jill 50g
Otroška zobna pasta ČRNI RIBEZ Jack N' Jill 50g
Otroška zobna pasta JAGODA Jack N' Jill 50g

Otroška zobna pasta ČRNI RIBEZ Jack N’ Jill 50g

5,40 4,30

Naravna zobna pasta Jack N’ Jill črni ribez je iz naravnih sestavin, lahko se pogoltne, ne vsebuje SLS in fluora, brez konzervansov, brez dodanega sladkorja.

Zobno pasto sta ustvarila starša, ki jima ni bilo vseeno kaj zaužijejo njuni otroci. Želela sta ustvariti 100% naravno zobno pasto, ki bo učinkovito očistila zobe njunih otrok, a bo hkrati vsebovala le naravne sestavine.

Ker umivanje zob stresna in nadležna nadloga marsikaterega otroka in posledično starša, sta se odločila, da bosta to izkušnjo naredila zabavno in okusno. Odslej umivanje zob ni več problem. 🙂

Šifra: otroska-zobna-pasta-crni-ribez-jack-n-jill-50g Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Naravna zobna pasta Jack N’ Jill je 100% naravna ZOBNA PASTA z okusom črnega ribeza.

Sestavljena je iz popolnoma naravnih sestavin, lahko se pogoltne, ne vsebuje SLS in fluora, brez konzervansov, brez dodanega sladkorja.

Sestavine:
Kremen (silica), rastlinski glicerin, ksilitol, ognjičev certificiran organski ekstrat, naravni zgoščevalec Xanthan Gum, certificiran organski naravni okus (črni ribez )prečiščena voda.

Učinkovine v zobni pasti:

Ksilitol (vrsta sladkorja, ki ga v naravi najdemo v sadežih, zelenjavi in drugih rastlinah. Pomaga nevtralizirati kisline v ustni votlini.
)
Organski ognjič (glavna sestavina zobne paste, ki deluje protivnetno in razkužuje)

Primerna od 6. meseca dalje.