Paket ČAJ in PIŠKOTI
Paket ČAJ in PIŠKOTI
Paket ČAJ in PIŠKOTI
Paket ČAJ in PIŠKOTI
Paket ČAJ in PIŠKOTI
Paket ČAJ in PIŠKOTI

Paket ČAJ in PIŠKOTI

13,20

Darilni paket bo lepo darilo za dolge in nadvse prijetne čajanke ob okusnem čaju za zdravje, srečo in energijo ter hrustljavih pirinih piškotkih. Izdelka sta zavita v lično, darilno škatlo z napisom “Sladke želje, zdravje in veselje”.
 
* V primeru naročila poslovnih daril lahko na paketek dodamo vaš logotip. 
 
 

Opis

Paketek za dober začetek ČAJ & PIŠKOTI sestavljata zeliščni čaj in domači, pirini piškoti z lešniki in čokolado.

Zavita sta v lično, darilno škatlo z napisom.  Preglej vse možnosti v galeriji in izberi svojo. (napiši v opombno ob koncu naročila)

* V primeru naročila poslovnih daril lahko na paketek dodamo vaš logotip.  (primer slika spodaj)


Zeliščni čaj za zdravje, srečo in energijo izdeluje naša cenjena zeliščarka Mirjam Grilc.  Zelišča vzgoji, nabere in po tradicionalni metodi suši na svoji zeliščni kmetiji na Šenturški gori. Mirjam se s svojo košaro za zelišča potepa daleč proč od naselij visoko v hribih, kjer si je tudi uredila svoj zeliščni vrt in zeliščno kmetijo. Mirjam nabira in ustvarja z ljubeznijo, kar odražajo tudi njeni izdelki. S svojimi zeliščni pripravki je pomagala že mnogim, vsaka hvaležna, povratna informacija pa je zanjo najbolj dragocena. Čaj je lično pakiran v okolju prijazni, lični škatlici za ponovno uporabo, ki jo krasi ilustracija in vzpodbuden napis “Življenje zajemi, vase verjemi.”

Sestavine:  Ognjič, jabolčna meta, limonska trava, malinjak, plavica in vrtnica  

Hrustljavi piškoti z lešniki in čokolado so izdelani ročno, iz skrbno izbranih sestavin. Ključna sestavina je domača, pirina moka in ne vsebujejo mleka in jajc zato so primerni tudi za vegane. Odlična izbira za sladkanje brez slabe vesti. Pripravljeni so skrivni recepturi gospodarice Tatjane, brez pšenice, belega sladkorja in z veliko mero ljubezni. Tatjana z družino ustvarja na ekološki kmetiji Štancar Poprask Zgornji Savinjski dolini, daleč stran od prometnih cest in vrveža, kjer večino sestavin pridelajo sami. Vse ostalo pa pridobijo od drugih manjših, slovenskih kmetij ali sklopu pravične trgovine. V podporo lokalni in trajnostni pridelavi.  

Piškotke krasi napis “naj v ustih se topi, brez slabe vesti”, ki bo sladkanje še dodatno razbremenil. 

Brez mleka in jajc
Brez belega sladkorja
Brez pšenične moke

Sestavine: Pirina, polnozrnata moka, veganska margarina, kokosov sladkor, veganska, temna čokolada, pecilni prašek.


“Vesela sem, da lahko s tabo delim najboljše, obenem pa podprem “malega” podjetnika, ki ustvarja z veseljem in ljubečo roko.”