Akcija!
Paket Sweetsix Cavalier
Bela čokolada brez sladkorja z mangom Cavalier 40g
Mlečna čokolada brez sladkorja Banana - Cavalier 40g
Paket Sweetsix Cavalier
Paket Sweetsix Cavalier
Paket Sweetsix Cavalier
Paket Sweetsix Cavalier
Bela čokolada brez sladkorja z mangom Cavalier 40g
Mlečna čokolada brez sladkorja Banana - Cavalier 40g
Paket Sweetsix Cavalier
Paket Sweetsix Cavalier
Paket Sweetsix Cavalier

Paket Sweetsix Cavalier

17,00 15,81

Paket Sweetsix Cavalier sestavlja 6 najbolj priljubljenih izdelkov vrhunskih, beljgijskih čokolad brez dodanega sladkorja.
Vrhunski lešnikov namaz in prave belgijske čokoladice so brez GSO, brez radiacijskega obsevanja, brez jajc, brez dodanega sladkorja, temeljijo na kakavovem maslu in so bogate z vlakninami.
Šifra: paket-sweetsix-cavalier Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

Paket Sweetsix Cavalier sestavlja 6 najbolj priljubljenih izdelkov vrhunskih, belgijskih čokolad brez dodanega sladkorja. 

 1. Lešnikov čokoladni namaz Čokoladno-lešnikov namaz Cavelier kljub vsej sladkosti vsebuje samo sladkor, ki je naravno prisoten v sestavinah oz. nima dodanega sladkorja. Za sladek okus je poskrbljeno znaravnimi in brezkaloričnimi sladili (stevia in eritritol).

2. Bela čokolada z mangom in malinami Cavalier prava belgijska bela čokolada s koščki manga in malin, sladkana s stevio. Ima eksotičen okus, ki mu ga pričarajo koščki manga in malin v kombinacijo s prijetno topljivo belo čokolado.

3. Mlečna čokolada z lešniki  je prava belgijska čokolada s koščki lešnika, ki se pod vašimi zobmi drobijo in v z mehko mlečno čokolado ustvarjajo čokoladno grobo kremast okus. Sladkana s stevijo, brez dodanega sladkorja.

4. Temna čokolada s kavo  je prava belgijska čokolada z nadevom kave je zanimiva in okusna kombinacija okusov v katerem se prepletajo bogati okusi temne čokolade, lešnikove kreme in okus kave. Delež kakava je min.55%.

5. Mlečna čokolada z bananinim nadevom in koščki kakavovih zrn. Okus banane v čokoladi ne izvira iz umetnih arom ampak iz prave banane, ki je bila v po posebnem postopku zmrznjena in zmleta ter tako, poleg okusa, ohranila tudi minerale in vitamine.

6. Temna čokolada z gozdnimi sadeži je obogatena s koščki malin, borovnic in črnega ribeza, ki veljajo za naravne antioksidante Dark anti-oxidant vsebuje samo 4,5g naravnega sladkorja in 34g vlaknin. Prav tako pa ne vsebuje delno hidrogenirane maščobe, gensko spremenjenih organizmov (brez GSO), njene surovine pa niso bile izpostavljene radiaciji.
 

Cavalier je namenjen ljubiteljem čokolade ki si želijo ali se morajo izogibati uživanju sladkorja. Gurmanski okus naših čokolad poleg zadovoljnih kupcev potrjujejo tudi priznanja in nagrade, ki iih je Cavalier prejeli na uglednih tekmovanjih. Kontrola kakovostiCavalier izdelkov ustreza standardom BRC food, Kosher, Halal, Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). Podjetje CAVALIER je družbeno odgovorno podjetje, ki podpira pravično trgovino Fair traide.