Paket za sladko jutro

Paket za sladko jutro

18,70€

Prikupen paket treh vrhunskih izdelkov za popolno jutro. 

Slovensko
Slovensko
Šifra: paket-za-sladko-jutro Kategorij: , , Oznake: , , , , ,

Opis izdelka

Paketek vsebuje : 

1xAromatizirana kava z dodano aromo cimeta in lešnika (2 %) 
V slovenski pražarnici kave Escobar kavo dnevno pražijo v majhnih količinah in pod budnim očesom  strokovnjaka, saj verjamejo, da je tak način praženja najboljši, da lahko iz  kavnih zrn izvabijo prave arome in okus. Kava je vedno sveže pražena, vsak dan, dan za  dnem.  Poleg stalnih hišnih mešanic Escobar, Skodelica kave in Kapučino, imajo v ponudbi tudi izbrane, visokokakovostne kave z različnih koncev  sveta, ki jih dobavljajo glede na sezono dozorevanja. Ker kave uvažajo z manjših družinskih farm, nam predstavijo tudi kavne nasade, kjer so kave dozorele in  ljudi, ki kavo pridelujejo.

1x : Fruštek granola praznični medenjak
Hrustljava mešanica ovsenih kosmičev, kakava, čokolade, prosenih snežink, medu in dišeče mešanice začimb. Dekadentna kombinacija z dvojno čokolado! Omejena zimska izdaja. 

1x Lešnikov namaz 20 chocolate 
Lešnikov namaz 20 chocolate je narejen iz samo 3 sestavin in je božanskega okusa. Vsebuje 60% delež lešnikov pridelanih v Sloveniji! Lešniki so sprva nežno praženi in nato zmleti v kremasto lešnikovo pasto. Pasti je dodan še ekološki kokosov sladkor in ekološka kakavova zrna, ki skupaj ustvarijo čudovit in kremast namaz.

Brez laktoze, brez glutena. Veganski.