Paketek sladke želje MAXI

Paketek sladke želje MAXI

21,80

Darilni paket z zeliščnim čajem, domačo granolo in lešnikovim namazom bo super vzpodbuda za dober začetek nove zgodbe. Ideja za darilo ob novem letu, vselitveni zabavi, novi zaposlitvi, poroki ali kateri koli drugi priložnosti kot darilo za zdrav in energičen skok v vsak dan. Zaviti sta v lično, darilno škatlo z napisom Sladke želje, zdravje in veselje.
 
* V primeru naročila poslovnih daril lahko na paketek dodamo vaš logotip.
 

Razprodano

Opis

Paketek za dober začetek KAVA, GRANOLA & NAMAZ sestavljajo zeliščni čaj, hrustljava domača granola in gurmanski lešnikov namaz.

Zeliščni čaj za zdravje, srečo in energijo izdeluje naša cenjena zeliščarka Mirjam Grilc.  Zelišča vzgoji, nabere in po tradicionalni metodi suši na svoji zeliščni kmetiji na Šenturški gori. Mirjam se s svojo košaro za zelišča potepa daleč proč od naselij visoko v hribih, kjer si je tudi uredila svoj zeliščni vrt in zeliščno kmetijo. Mirjam nabira in ustvarja z ljubeznijo, kar odražajo tudi njeni izdelki. S svojimi zeliščni pripravki je pomagala že mnogim, vsaka hvaležna, povratna informacija pa je zanjo najbolj dragocena. Čaj je lično pakiran v okolju prijazni, lični škatlici za ponovno uporabo, ki jo krasi ilustracija in vzpodbuden napis “Življenje zajemi, vase verjemi.”

Sestavine:  Ognjič, jabolčna meta, limonska trava, malinjak, plavica in vrtnica  

Priljubljen lešnikov namaz v darilnem kozarčku  je izdelan iz samo 3 sestavin – slovenskih lešnikov, kokosovega sladkorja in kakavovih zrn. Z bogato prehransko vrednostjo in nizko vsebnostjo sladkorja bo navdušil tudi najbolj zahtevne sladkosnede, ob sladkanju pa ne bo pustil posledic v želodcu. 😉

Hrustljava granola z višnjami in indijskimi oreščki je izdela iz skrbno izbranih sestavin in je brez dodanega sladkorja. Hrustljava mešanica ovsenih kosmičev, oreščkov, semen in suhega sadja bo poskrbela za okusen, zdrav zajtrk z bogato prehransko vrednostjo. 

Osnova granole so slovenski, ekološki ovseni kosmiči, okus in prehransko vrednost pa obogatijo dodana semena, oreščki in suho sadje. Anja pri peki ne uporablja belega sladkorja in pšenice, niti mleka in jajc zato je Fruštek primeren tudi za vegane. Embalažo krasi vzpodbuden napis “Življenje zajemi, vase verjemi.”

– Brez dodanega sladkorja 

– Brez pšenice 

– Brez mleka in jajc 

Sestavine: Ovseni kosmiči, agavin sirup, indijski oreščki, ovseni otrobi, kokosovo olje, mleti rožiči, suhe višnje 7%, chia semena, vanilija.

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

 

Energijska vrednost kcal (kJ) / Energy value kcal (kJ)

 

420/1756

 

Beljakovine/ Protein

 

11,1

 

Ogljikovi hidrati/ Carbohydrates

 

62,8

 

od tega sladkorji/ Sugars

 

12,4

 

Maščobe/ Total fat

 

14,8

 

Od tega nasičene/ Saturated fat

 

7

 

Vlaknine / Fiber

 

7,1

 

Sol / Sodium

 

0

 
“Vesela sem, da lahko s tabo delim najboljše, obenem pa podprem “malega” podjetnika, ki ustvarja z veseljem in ljubečo roko.”  
Uporabljeni izdelki v objavi: