Paketek KAVA & GRANOLA
Paketek KAVA & GRANOLA
Paketek KAVA & GRANOLA
Paketek KAVA & GRANOLA
Paketek KAVA & GRANOLA
Paketek KAVA & GRANOLA

Paketek KAVA & GRANOLA

13,90

Darilni paket s Specialty kavo in domačo granolo bo super vzpodbuda za dober začetek nove zgodbe. Ideja za darilo ob novem letu, vselitveni zabavi, novi zaposlitvi, poroki ali kateri koli drugi priložnosti kot darilo za zdrav in energičen skok v vsak dan. Zaviti sta v lično, darilno škatlo z napisom “Paketek za dober začetek”.
 
* V primeru naročila poslovnih daril lahko na paketek dodamo vaš logotip.
 
Šifra: paketek-za-dober-zacetek-kava-granola Kategorije: , , , , , ,

Opis

Paketek za dober začetek KAVA & GRANOLA sestavljata sveže pražena kava in hrustljava, domača granola.

Specialty kava je 100% Arabica, sveže pražena v vrhniški pražarnici Escobar.  V pražarno večina kav pride po “direct trade” modelu, kar pomeni, da preko uvoznika pridejo k njim neposredno iz kavnih nasadov oziroma farm, kar zagotavlja tudi pregled nad kakovostjo surovine. V prvi mikropražarni v Sloveniji je kava pražena v majhnih količinah ter z izbrano stopnjo praženja, ki še bolj poudari unikatnost in naravne značilnosti kavnih zrn. Tako kava ohrani maksimalno aromo in hranilno vrednost. Kava je zapakirana je v “reuse” darilno škatlico, ki jo krasi ilustracija in prijazen, vzpodbuden napis “Kofetek za dober začetek.”

 Izvor: regija Minas Gerais / Južna Amerika, Brazilija

 Sorte: Mundo Nuevo, Catuai, Acaia, Icatu,  in Burbon

 Nadmorska višina: 1100 – 1200 metrov

 Okus in aroma: polna tekstura, obogatena z okusi mandlja in nugata, pookus pusti sledove kakava in praženih lešnikov


Hrustljava granola z višnjami in indijskimi oreščki je izdela iz skrbno izbranih sestavin in je brez dodanega sladkorja. Hrustljava mešanica ovsenih kosmičev, oreščkov, semen in suhega sadja bo poskrbela za okusen, zdrav zajtrk z bogato prehransko vrednostjo. 

Osnova granole so slovenski, ekološki ovseni kosmiči, okus in prehransko vrednost pa obogatijo dodana semena, oreščki in suho sadje. Anja pri peki ne uporablja belega sladkorja in pšenice, niti mleka in jajc zato je Fruštek primeren tudi za vegane. Embalažo krasi vzpodbuden napis “Življenje zajemi, vase verjemi.”

– Brez dodanega sladkorja 

– Brez pšenice 

– Brez mleka in jajc 

Sestavine: Ovseni kosmiči, agavin sirup, indijski oreščki, ovseni otrobi, kokosovo olje, mleti rožiči, suhe višnje 7%, chia semena, vanilija.

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

 

Energijska vrednost kcal (kJ) / Energy value kcal (kJ)

 

420/1756

 

Beljakovine/ Protein

 

11,1

 

Ogljikovi hidrati/ Carbohydrates

 

62,8

 

od tega sladkorji/ Sugars

 

12,4

 

Maščobe/ Total fat

 

14,8

 

Od tega nasičene/ Saturated fat

 

7

 

Vlaknine / Fiber

 

7,1

 

Sol / Sodium

 

0

 
“Vesela sem, da lahko s tabo delim najboljše, obenem pa podprem “malega” podjetnika, ki ustvarja z veseljem in ljubečo roko.”  
Uporabljeni izdelki v objavi: