Peach Booty elastika Neon Green (Level 1)
Peach Booty elastika Original (Level 3)
Peach Booty elastika Original (Level 3)
Peach Booty elastika Neon Green (Level 1)
Peach Booty elastika Original (Level 3)
Peach Booty elastika Original (Level 3)

Peach Booty elastika Neon Green (Level 1)

24,90

Ponesi svoje treninge nivo višje s Peach Booty Plan elastiko. Narejena je iz mehkega materiala, ki ne reže, se ne premika in se ne rola, hkrati pa nudi močnejši upor, kot ostale elastike iz drugih materialov. Super izdelek za nove trening izzive! 

– Visoke kvalitete in trpežni materiali
– Notranji dvojni nedrseči sloj proti zdrsavanju
– Moč, ki zagotavlja super aktivacijo zadnjice

Šifra: peach-booty-elastika-neon-green-level-1 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Peach Booty elastika Neon Green je Level 1 elastika, kar pomeni, da je idealna za vaje, kjer so močnejši leveli pretežki oz. proti koncu treninga, ko že vse dobro peče! V svoji neon zeleni barvi bo poskrbela za odličen trening doma, v fitnesu ali pa, kot se za poletje spodobi, na dopustu in na plaži.

Prednosti Neon Green elastike:

  • Kvaliteta, ki te ne bo nikoli pustila na cedilu
  • Zagotavlja odlične treninge, ne glede na to kje in kdaj se odločiš za trening
  • S svojo sijočo barvo bo poskrbela za neomejeno dozo poletne energije
  • Anti-slip sloj, ki poskrbi, da elastika vedno ostane na mestu
  • Med vadbo ne reže, ne cuka in se ne rola

P.S.: Še posebej dobro se poda z ostalimi elastikami naše Neon kolekcije. Skupaj sestavljajo popoln Booty band komplet! 😉

Opis izdelka

Peach Booty elastike za vadbo so odličen dodatek k tvojim treningom in pomagajo aktivirati mišice in izboljšati tvoje rezultate! Narejene so iz mešanice bombaža, poliestra in gume in s svojim mehkim materialom poskrbijo za udobje med samim treningom. Elastike vrhunske kvalitete med vadbo ne drsijo, ne lezejo in se ne rolajo, zato so idealne za treninge tako doma kot v fitnesu.

Naše elastike pridejo v lepi in uporabni vrečki za shranjevanje, kar pomeni, da jo lahko po vadbi vedno pospraviš na varno in ne skrbiš kam bi jo lahko pospravila.

Ob nakupu elastike prejmeš še praktični priročnik z vajami v PDF obliki (e-knjigica), s katero lahko brez težav pričneš z vadbo že takoj ob prejemu pošiljke.

S knjigico lahko brez težav treniraš in sestavljaš raznolike treninge in si tako brez skrbi, da bi ostala brez idej za vadbo.

Kako elastika deluje?

Elastika deluje tako, da nudi zunanji upor mišicam, ki morajo delati močneje za uspešno izvedbo vsake vaje. Elastike so narejene tako, da lahko ritko treniramo tudi v udobju svojega doma. Elastiko lahko, zaradi svojega priročnega dizajna vzameš kamorkoli in z njo treniraš kjerkoli želiš. 

Kakšno moč elastike naj vzamem?

Na voljo imamo več različnih moči elastik od Level 1 do Level 5. (1 je najlažja, 5 je najtežja). Različni leveli pomenijo različno elastičnost samega traku, kar pomeni, da bo level 5 veliko težja za raztegnit kot level 1.

Kakšne vaje lahko z elastiko izvajam?

  • Ritka – glute bridge, donkey kicks, školjka, hip thrusts, odmiki..
  • Noge – počepi, izpadni koraki, počepi v skoku
  • Zgornji del telesa – Sklece, potiski, veslanje