Akcija!
Poletni džem 200ml
Poletni džem 200ml
Poletni džem 200ml
Poletni džem 200ml
Poletni džem 200ml
Poletni džem 200ml
Poletni džem 200ml
Poletni džem 200ml

Poletni dvojček SPF KREMA + DŽEM za porjavitev

44,89 38,16

Poletni dvojček sestavljata naravna, SONČNA KREMA Odori in POLETNI DŽEM za hitrejšo in intenzivnejšo porjavitev.

  • 100% mineralni filtri,
  • zaščita pred sončnimi žarki brez draženja,
  • pospešujeta in ohranjata naravno zagorelost,
  • brez parabenov, naftnih deviratov, slikonov in bravil,
  • poleg zaščite kožo tudi nahranita in navlažita.

100% naravna, cerfiticirana in izdelana v Sloveniji.

Brez glutena
Brez glutena
Brez laktoze
Brez laktoze
Slovensko
Slovensko
Vegansko
Vegansko

Opis

Poletni dvojček sestavljata naravna, SONČNA KREMA Odori in POLETNI DŽEM za hitrejšo in intenzivnejšo porjavitev:

Sončna krema Odori s širokim spektrom zaščite pred žarki UVA in UVB je namenjena zaščiti celotnega telesa. Vsebuje 100% mineralne filtre, ki niso nano velikosti, zato ne prodirajo v kožo. Dodani delci ustvarijo zaščitni sloj, ki kože ne dražijo, temveč odbijaje škodljive sončne žarke. Ne vsebuje kemičnih sestavin, katerih razpadni produkti pod vplivom sončnih žarkov dražijo kožo. Vsebovana olja so izbrana tako, da v končnemu izdelku še povečujejo spekter zaščite. Krema je obvezna oprema tako na plaži in ob bazenu kot v gorah in sprehodih po sončnem vremenu. Diše sladko, vendar nevsiljivo.

Uporaba : 
pred izpostavljanjem soncu kremo enakomerno nanesite po celotnem telesu. Za zaščito celega telesa odrasle osebe je potrebno nanesti najmanj 6 zvrhanih čajnih žličk kreme. Zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito. Prav tako je priporočen nanos vsaki dve uri pri daljšem izpostavljanju soncu. Primerna je za vse vrste kože, tudi za najbolj občutljivo. Na soncu ne ostajajte predolgo. 

Sestavine : Aqua, Titanium dioxide, Zinc oxide, Rubus Idaeus (Raspberry), Seed oil, Helianthus annus and Beta Carotene, Cetearyl Olivate, and Sarbitan Olivate, Sodium loctate, Coco caprylate, D-Panthenol, Hydrolized oats, Prunus dulcis oil, Triticum vulgare Oil, Cetyl alcohol, Glucanolactone, Sodium Benziate, vanilla planifolia

Količina : 100ml

Poletni džem je zasnovan tako, da pomaga pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju lepo zagorele polti, uporabljate pa ga lahko tudi kot kremo za po sončenju, saj vsebuje sestavine, ki pomagajo obdržati pridobljeno zagorelost kože daljši čas. Ker se v njem nahajajo naravne sestavine, ga lahko uporabljate tudi kot vsakdanjo hranilno kremo za telo.

Ključne sestavine:

  • KAKAVOVO MASLO – Spodbuja tvorbo melanina – kožnega pigmenta. Nevtralizira škodljiv vpliv prostih radikalov, ki se tvorijo med sončenjem.
  • KORENČKOVO OLJE – Bogato z beta-karotenom, ki pospeši tvorbo melanina. Pospešuje in ohranja naravno zagorelost.
  • OLIVNO OLJE – Sestava maščobnih kislin je zelo podobna sestavi kislin v našem telesu, zato človeški organizem olivno olje presnavlja lažje kot večino drugih olj in maščob. Nežno vas varuje proti sončnim žarkom (ZF 2-8) in pomaga daljši čas vzdrževati porjavel videz.
  • KARITEJEVO MASLO – Nudi rahlo zaščito pred sončnim žarki (ZF 3-7). Vašo kožo vlaži in preprečuje lupljenje kože v primeru opeklin.

BREZ parabenov – BREZ naftnih derivatov (vazelin, tekoči parafin, …) – BREZ silikonov – BREZ barvil 

Količina: 200ml