Rok’s arašidovo maslo 300g
Rok’s arašidovo maslo 300g
Rok’s arašidovo maslo 300g
Rok’s arašidovo maslo 300g
Rok’s arašidovo maslo 300g
Rok’s arašidovo maslo 300g

Rok’s arašidovo maslo 300g

7,50€

Rokˇs arašidovo maslo je 100% naravno, kremasto in  okusno maslo, narejeno iz najboljših kikirikijev. Rokˇs arašidovo maslo bogati visoka vsebnost nenasičenih maščob, beljakovin in vlaknin. Je polnega okusa in prefinjene arome. Odličen za pripravo sladic, marinad, omak ali kot samostojna jed.

Brez glutena
Brez glutena
Brez laktoze
Brez laktoze
Slovensko
Slovensko
Vegansko
Vegansko

Opis izdelka

Pražene arašide, ki jih uvažamo iz Argetine, skrbno in ročno pregledamo ter izberemo. Sveže jih zmeljemo v čudovito 100-odstotno naravno arašidovo maslo.

Rok’s arašidovo maslo je brez glutena in zato primeren za ljudi, ki se izogibajo glutenu. Ima zavidljivo kombinacijo vlaknin, beljakovin in zdravih maščob, ki te napolnijo z vsemi potrebnimi prehrambnimi vsebnostmi in ti pomagajo prebroditi še tako naporen dan.

KDAJ NAJ UPORABIM KREMASTO ARAŠIDOVO MASLO?

Kremasto Rok’s arašidovo maslo priporočam pri pripravi legendarnega sendviča z arašidovo maslom in marmelado (Američani mu rečejo peanut butter and jelly sandwich), toasta z banano, palačink, štrudlja in okusnih slaščic. Ali pa preprosto takrat, ko nam pade nivo arašidovega masla v krvi.

KAKO NAJ SHRANJUJEM KREMASTO ROK’S ARAŠIDOVO MASLO?

Svetujem, da kozarček hraniš na sobni temperaturi, do 25 °C. Tako boste ohranili večjo mazljivost arašidovega masla.

ZAKAJ ARAŠIDOVO MASLO?

V arašidovem maslu najdemo zdrave maščobe, takšne, kot jih najdemo v olivnem olju. Te skrbijo za uravnavanje ravni holesterola in  inzulina v krvi.

Je pravi mali pozitivec, saj vsebuje celo vrsto vitaminov: vitamin E, fosfor, magnezij, železo, tudi baker. Vas boli glava? Arašidovo maslo naj bi imel moč ognati tudi glavobol.

Na račun njegovih kakovostnih beljakovin si ga lahko brez skrbi privoščimo po treninguRok’s arašidovo maslo je resnično bogato z beljakovinami: na 100 gramov masla se skriva kar 23 gramov beljakovin.