Smrekova smola mazilo Emma 50ml

Smrekova smola mazilo Emma 50ml

9,90

Naravno smrekovo mazilo EMMA je izdelano iz ročno nabrane in prečiščene slovenske smrekove smole. Smrekova smola se v tradicionalnem zdravilstvu uporablja za vrsto obolenj, kožnih poškodb, vnetij, bolečin v mišicah in sklepih. Na mesto kamor nanesemo smrekovo mazilo, le to pospeši prekrvavitev kože. Slednje podpira sposobnost obnavljanja kože, izboljšuje obrambni mehanizem kože in spodbuja njeno delovanje. Mazilo je sestavljeno iz le petih sestavin, pa je vendar ali ravno zaradi tega izjemno učinkovito. Ima prijeten smolnat vonj, je brez konzervansov, barvil in dišav.

Brez glutena
Brez glutena
Brez laktoze
Brez laktoze
Slovensko
Slovensko
Vegansko
Vegansko
Šifra: smrekova-smola-mazilo-emma-50ml Kategorije: , , ,

Opis

Smrekova smola mazilo Emma 50ml

KDAJ UPORABLJAMO SMREKOVO MAZILO:
– Kot masažna osnova za pospešitev cirkulacije (bolečine v mišicah, išias, bolečine v hrbtenici, mišična utrujenost, vnetja vezi in sklepov, zvini in udarci).
– Pri poškodbah na koži in vnetjih (rane, odrgnine, turi, herpes, piki insektov, glivična obolenja).
– Lastne izkušnje kažejo, da smrekovo mazilo blaži napade suhega kašlja in boleče grlo ob prehladu. Mazilo trikrat dnevno vtirajte na predel pljuč in grla.

NAČIN UPORABE SMREKOVEGA MAZILA:
– Mazilo redno (2-3x dnevno) nanašamo na obolelo mesto in nežno vtiramo v kožo s krožnimi gibi (3- 5 minut). Kožo predhodno navlažite z vodo, hidrolatom lavande, šentjanževke ali brina. S tem pospešimo vtiranje mazila in se izognemo mastni koži po nanosu.
– Pri manjših težavah ali težavah v zgodnjem stadiju lahko občutimo izboljšjanje že v roku enega tedna. Pri dolgotrajnejših in težjih obolenjih pa je potrebno več mesecev rednega dnevnega mazanja. Bodite vztrajni.

Priporočilo: Smrekova smola lahko v redkih primerih povzroči alergično reakcijo na koži. Priporočamo, da naredite test preobčutljivosti. Mazilo predhodno nanesite na manjši del kože, da vidite ali se pojavi alergija. V primeru pojava alergične reakcije priporočamo uporabo naslednjih mazil: kamilica, gabez ali arnika-vražji krempelj (odvisno od obolenja). Za nasvet nas lahko vedno kontaktirate.

Sestavine: Oljčno olje, smrekova smola, lanolin, čebelji vosek, vitamin E.