Sprej C+Cink 13.3ml
Sprej Ex.O 13.3ml
Sprej Ex.O 13.3ml
Sprej C+Cink 13.3ml
Sprej Ex.O 13.3ml
Sprej Ex.O 13.3ml

Sprej C+Cink 13.3ml

23,90

Sprej C+Cink je 100% naravno prehransko dopolnilo v spreju. Vsebuje vitamina C (imunski sistem, nastajanje kolagena, antioksidant, sproščanje energije pri presnovi, zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti, delovanje živčnega sistema, normalno psihološko delovanje, povečuje absorpcijo vitamina E in železa, …) in E (zaščita celic pred oksidativnim stresom), cink (presnova kislin in baz ter ogljikovih hidratov, kognitivne funkcije, sinteza DNK, delovanje imunskega sistema, zaščita celic pred oksidativnim stresom, …), aminokislini L-lizin in L-glicin (gradbena elementa beljakovin) ter bioflavonoide iz šipka (še povečajo delovanje vitamina C).

Brez glutena
Brez glutena
Brez laktoze
Brez laktoze
Vegansko
Vegansko
Šifra: sprej-ccink-13-3ml Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Natura Spray, so 100% naravna prehranska dopolnila v obliki sprejev, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo.
Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo. Z njimi zaobidemo težave topnosti in absorbcije. Ustna absorbcija je do 90% bolj učinkovita in dopušča telesu, da uporabi vse potrebne hranilne snovi, saj gredo hranila neposredno v krvni obtok in so nato v celicah v nekaj minutah. Ne samo da so spreji bolj priročni, tudi tistim, ki imajo težave s prebavo omogočajo, dejansko korist od hranil.

Ustni spreji imajo nestrupeno aerosol črpalko, ki prinaša najčistejšo obliko vitaminov, mineralov, zelišč in drugih prehranskih dopolnil neposredno v krvni obtok. Ko izdelek razpršimo v usta, se mikro kapljice takoj absorbirajov tkivo skozi kapilare, ki ležijo blizu površine sluznice v ustih. Ta proces omogoča hranilom, da se absorbirajo v nekaj sekundah brez povzročanja dodatnega stresa organom.

Dnevni odmerek (8 pršil) v povprečju zagotavlja % priporočenega dnevnega vnosa: vitamin C 30mg 38%,vitamin E 10mg α-TE 84%, L-lizin 3,3mg *, glicin 1,7mg *, cink 1,5mg 15%. Vsebuje bioflavonoide iz šipka (0,2mg*). *priporočen dnevni vnos ni določen.

Sestavine: prečiščena voda, sladilo / topilo: rastlinski glicerol,  natrijev L-askorbat (vit.C), D-alfa-tokoferil acetat (vit. E), cinkov glukonat, L-lizin hidroklorid, naravne arome: poprova meta, vanilija & sladki koren (monoamonijev glicirizinat), naravni emulgator: akacijev gumi, glicin, naravno sladilo: steviol glikozid (stevija), regulator kislosti: citronska kislina, konzervans: kalijev sorbat, izvleček iz šipka.

Navodila za uporabo in priporočen odmerek: Pred prvo uporabo – pritisnite na pumpico 4 – 6 krat, da aktivirate razpršilo. Nežno pretresite. Razpršite naravnost v usta, 2 krat, 4 krat dnevno, ali po navodilih zdravnika.

Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil.

Alergeni: Vsebuje izvleček sladkega korena (monoamonijev glicirizinat).

Ne prekoračiti priporočenega odmerka. Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane. Ne pršite v oči! Hraniti izven dosega otrok.

Hraniti na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.

Uporabno najmanj do konca datuma, odtisnjenega na dnu embalaže. 

 

Akcijska cena velja od 16.1.2018 do 30.1.2018