Sprej Ex.O 13.3ml
Sprej Ex.O 13.3ml
Sprej Ex.O 13.3ml
Sprej Ex.O 13.3ml
Sprej Ex.O 13.3ml
Sprej Ex.O 13.3ml

Sprej Ex.O 13.3ml

23,90

Sprej Ex.O 100% naravna, sinergijska mešanica tradicionalnih zelišč, ki jih ljudje že stoletja uporabljamo za „gladko“ dihanje.

– Hitra absorbcija
– Preprosti za uporabo
– 100% naravne, vegetarijanske sestavine
– Lahko prebavljivi in ne povzročajo prebavnih motenj
– Brez polnil ali dodanih veziv
– Nobenih težav s požiranjem
– Kosher, dodatno jamstvo čistosti
– Varna in ekonomična uporaba
– izdelano pod strogim nadzorom (FDA in NAC).

Vsebuje izvlečke: kajenski poper, ameriški slamnik, beli vratič, ingver, zlati koren, solata, koprive, peteršilj, šipek in navadni čistec.

Opis

Natura Spray, so 100% naravna prehranska dopolnila v obliki sprejev, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo.
Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo. Z njimi zaobidemo težave topnosti in absorbcije. Ustna absorbcija je do 90% bolj učinkovita in dopušča telesu, da uporabi vse potrebne hranilne snovi, saj gredo hranila neposredno v krvni obtok in so nato v celicah v nekaj minutah. Ne samo da so spreji bolj priročni, tudi tistim, ki imajo težave s prebavo omogočajo, dejansko korist od hranil.

Ustni spreji imajo nestrupeno aerosol črpalko, ki prinaša najčistejšo obliko vitaminov, mineralov, zelišč in drugih prehranskih dopolnil neposredno v krvni obtok. Ko izdelek razpršimo v usta, se mikro kapljice takoj absorbirajov tkivo skozi kapilare, ki ležijo blizu površine sluznice v ustih. Ta proces omogoča hranilom, da se absorbirajo v nekaj sekundah brez povzročanja dodatnega stresa organom.

brez glutena no gmoni testirano na živalih pure ingredientsprimerno za vegetarijance

Dnevni odmerek (8 pršil) v povprečju zagotavlja % priporočenega dnevnega vnosa: vsebuje izvlečke*: kajenski poper (3,5 mg), šipek (300 mg), Echinacea purpurea – ameriški slamnik (100 µg), beli vratič (100 µg), ingver (100 µg), solata (100 µg), koprive (100 µg), peteršilj (100 µg), kanadski zlati koren (50 µg), navadni čistec (50 µg).

* = Priporočen dnevni vnos ni določen.

Opozorilo: vsebuje kajenski poper. Povzroča trenuten, začasen pekoč občutek v ustih in/ali grlu.

Sestavine: prečiščena voda, topilo: glicerol (veganski), izvleček mešanih zelišč, regulator kislosti: citronska kislina, olje poprove mete, emulgator: akacijev gumi, naravno sladilo: steviol glikozid (stevija), konzervans: kalijev sorbat.

Navodila za uporabo in priporočen odmerek: Pred prvo uporabo – pritisnite na pumpico 4 – 6 krat, da aktivirate razpršilo. Nežno pretresite. Razpršite naravnost v usta, 2 krat, 4 krat dnevno, ali po navodilih zdravnika.

Ne uporabljajte izdelka, če ste noseči, imate nizek krvni sladkor ali avtoimuno bolezen. Ni primerno za otroke pod 12. letom starosti!

Ne prekoračiti priporočenega odmerka. Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane. Ne pršite v oči! Hraniti izven dosega otrok.

Hraniti na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.

Uporabno najmanj do konca datuma, odtisnjenega na dnu embalaže. 

 

Akcijska cena velja od 16.1.2018 do 30.1.2018