Sprej Revitalizer 13,3ml
Sprej B-Calm-Plex 13.3ml
Sprej B-Calm-Plex 13.3ml
Sprej Revitalizer 13,3ml
Sprej B-Calm-Plex 13.3ml
Sprej B-Calm-Plex 13.3ml

Sprej Revitalizer 13,3ml

23,90€

NUTURA® ReVitalizer™ je že dolgo najbolj priljubljen izdelek mnogih uporabnikov. Resnično učinkovito namreč zvišuje nivo energije. Ko se pojavi občutek utrujenosti, vam le nekaj razpršil hitro poveča energijo in vitalnost. Vitamini B12 in B6, ki so prisotni v tem razpršilu, v telesu aktivirajo vašo naravno energijo takoj po zaužitju.

– Hitra absorbcija
– Preprosti za uporabo
– 100% naravne, vegetarijanske sestavine
– Lahko prebavljivi in ne povzročajo prebavnih motenj
– Brez polnil ali dodanih veziv
– Nobenih težav s požiranjem
– Kosher, dodatno jamstvo čistosti
– Varna in ekonomična uporaba
– izdelano pod strogim nadzorom (FDA in NAC).

Opis izdelka

Natura Spray, so 100% naravna prehranska dopolnila v obliki sprejev, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo.
Spreji ne vsebujejo polnil in veziv, z njimi dobimo najčistejšo obliko vitaminov, mineralov in drugih prehranskih dopolnil, ki so na voljo. Z njimi zaobidemo težave topnosti in absorbcije. Ustna absorbcija je do 90% bolj učinkovita in dopušča telesu, da uporabi vse potrebne hranilne snovi, saj gredo hranila neposredno v krvni obtok in so nato v celicah v nekaj minutah. Ne samo da so spreji bolj priročni, tudi tistim, ki imajo težave s prebavo omogočajo, dejansko korist od hranil.

Ustni spreji imajo nestrupeno aerosol črpalko, ki prinaša najčistejšo obliko vitaminov, mineralov, zelišč in drugih prehranskih dopolnil neposredno v krvni obtok. Ko izdelek razpršimo v usta, se mikro kapljice takoj absorbirajov tkivo skozi kapilare, ki ležijo blizu površine sluznice v ustih. Ta proces omogoča hranilom, da se absorbirajo v nekaj sekundah brez povzročanja dodatnega stresa organom.

Kot že ime pove, ima ReVitalizer™ sestavine, za katere je znano, da zagotovljajo energijsko spodbudo. Ta mešanica vitaminov in hranil, vključno s tiaminom, niacinom, vitamini B6, B12, A in E, se prenaša v telo s svetlobno hitrostjo in optimalno močjo.

Zaradi številnih razlogov je NUTURA® ReVitalizer™ že dolgo najbolj priljubljen izdelek mnogih uporabnikov. Ko se pojavi občutek utrujenosti, vam le nekaj razpršil hitro poveča energijo in vitalnost. Vitamini B12 in B6, ki so prisotni v tem razpršilu, v telesu aktivirajo vašo naravno energijo. Omogoča takojšnjo energijo in vitalnost, ko jo najbolj potrebujete.

Vsebuje: vitamine A 94%, E 50%, B1 340%, B3 25%, B6 285%, B12 3600%, glisin, Lcistein, izvlečke: ingverja, sladkega korena, ovsa, peteršilja, pasionke, ginkgo bilobe, šisandre (30 μg vsakega) in bioflavonoide iz
šipka.

Pozitivni učinki:

Vitamin A – vid, imunski sistem, razvoj celic in tkiv
Vitamin E – ščiti celice in tkiva pred prosti radikali
Vitamin B1 (tiamin) – srce
Vitamin B3 (niacin) – pridobivanja energije, živčni sistem, sluznica, koža, zmanjšanje utrujenosti in brezvoljosti
Vitamin B6 – kri, odpornost in imunski sistem, presnova beljakovin, energija, zmanjševanje utrujenosti
Vitamin B12 – energija, živčni sistem, psihološko delovanje, rdeče krvničke, imunski sistem, zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti, delitev celic
L-cistein – antioksidant
Ingver – srce, obrambni mehanizmi, preprečuje prehlade
Ginko biloba – širi krvne žile, krvni obtok, prekrvavljenost in delovanje možganov, kratkoročni spomin.

Ni primeren za otroke do 3 leta starosti.
ALERGIJE: vsebuje izvleček sladkega korena.