Temna čokolada brez sladkorja 85% Cavalier 85g
Temna čokolada brez sladkorja 85% Cavalier 85g
Temna čokolada brez sladkorja 85% Cavalier 85g
Temna čokolada brez sladkorja 85% Cavalier 85g

Temna čokolada brez sladkorja 85% Cavalier 85g

2,99

Cavelier Dark je prava belgijska temna čokolada (85% kakava), brez dodanega sladkorja, ki ima plemenit priokus temne čokolade, v katerem ne prednjači grenkoba katera je značilna za temne čokolade. Vsebuje samo 3g sladkorja in je primerna za bolnike občutljive na kandido, sladkorne bolnike ter uporabo pri nizko hidratni in ketonski dieti. 

Razprodano

Šifra: temna-cokolada-brez-sladkorja-85-cavalier-85g Kategorije: , , Oznake: , , , ,

Opis

Cavalier Dark je prava belgijska temna čokolada, brez dodanega sladkorja, ki ima plemenit priokus temne čokolade v katerem ne prednjači grenkoba katera je značilna za temne čokolade, ampak grenkasto-sladkoben okus, ki je navdušil že mnogo čokoladnih gurmanov. Poleg bonitet temne čokolade je največja dodana vrednost Cavalier Dark to, da je sladkana z naravnimi in brezkaloričnimi sladili, ki ne obremenjujejo organizma, tako kot bi ga obremenjeval (in škodoval) trstni sladkor s katerim ponavadi sladkajo temne čokolade. Zaradi visoke vsebnosti prehranskih vlaknin je čokolada zelo nasitna (kar ne vodi v prenajedanje s čokolado) in zato idealna, če vas zgrabi lakota po sladkem. Sedaj si lahko privoščite čokoladni prigrizek na veliko bolj zdrav način, kot doslej.

S Cavalier Dark čokolado se lahko posladkajo sladkorni bolniki in tisti, ki so občutljivi na laktozo saj čokolada ne vsebuje mleka in dodanega sladkorja, temveč samo sladkor, ki je naravno prisoten v sestavinah. Ker ne vsebuje jajc se z njo lahko posladkajo tudi vegani in občutljivi na kandido, saj Cavalier dark vsebuje samo 3g sladkorja !! Prav tako pa ne vsebuje delno hidrogenirane maščobe, gensko spremenjenih organizmov (brez GSO), njene surovine pa niso bile izpostavljenje radijaciji. Zaradi teh specifik je Cavalier Dark ena izmed najbolj zdravih čokolad na tržišču.

Sestavine: Kakav, dietne vlaknine (dekstrin, prebiotik inulin, oligofruktoza) , naravna sladila (eritritol, steviol glikozid (stevia), ,  kakavovo maslo, emulgator:sojin lecitin, naravna aroma vanilije. Delež kakava: minimalno 85%. 

Hranilne vrednosti za 100g:
Energijska vrednost 432 kcal (1808kJ)
Beljakovine 5,3g
Ogljikovi hidrati 18,7g 
– od tega polioli 8,7g
–  sladkorji 3,2g
Maščoba 34,5g
–  nasičene 21,6g
– enkrat ne-nasičene 11,8g
Prehranske  vlaknine 34,8 g