Akcija!
Vakumski bullet blender VacuuBlend
Vakumski bullet blender VacuuBlend
Vakumski bullet blender VacuuBlend
Vakumski bullet blender VacuuBlend

Vakumski bullet blender VacuuBlend

87,00 44,90

Bullet vakumski blender VacuuBlend je svetovna inovacija, ki uporablja napredno anti-oksidacijsko tehnologijo mešanja sestavin v prostoru z zelo malo zraka (pod vakuumom, > – 60 kPa), s čimer se v sestavinah ohrani več hranil, svežine, barve in okusa.

Šifra: vakumski-bullet-blender-vacuublend Kategorija:

Opis

Vakuum za več hranilnih snovi z manj oksidacije
Optimalni vakuumski pogoji pod – 60 kPa pritiska poskrbijo za manjšo oksidacijo sestavin, s čimer se njihove barve, okusi in hranilne snovi bolje ohranjajo.
Hranjenje že pripravljenih jedi (smutijev, juh, omak, koščkov sadja/ zelenjave ali ostankov obrokov) v dodatni posodi pod vakuumom poskrbi za manjšo oksidacijo sestavin in manjšo možnost za razvoj neželenih bakterij ter dlje časa ohrani svežino jedi. Tako si lahko že zvečer pripravite hranilen smuti za zajtrk in ga vakuumsko zaprtega shranite v hladilniku, brez skrbi, da se bo vsebnost hranilnih snovi čez noč zmanjšala.

Svetovna inovacija
Bullet vakuumski blender VacuuBlend je svetovna inovacija, ki uporablja napredno anti-oksidacijsko tehnologijo mešanja sestavin v prostoru z zelo malo zraka (pod vakuumom, > – 60 kPa), s čimer se v sestavinah ohrani več hranil, svežine, barve in okusa.

Majhen, a močen
600 ml BPA free posoda je primerna za mešanje količin za 1 – 2 osebi, ravno prav za hitro in enostavno pripravo malice za na pot ali jutranjega napitka, 500 W motor pa zagotavlja, da so sestavine dobro premešane. Motor je dovolj močan, da iz majhne količine oreškov in žličke olja naredi celo maslo.
 
Zdrava malica vedno z vami
V kompletu dobite tudi dodatno 570 ml BPA free posodo s pokrovom za enostavno pitje, da imate lahko vaš najljubši zdrav napitek vedno s seboj (na poti ali v službi).

Mletje suhih sestavin
V kompletu sta tudi manjša posodica in rezilo za mletje suhih sestavin, primerni za hitro in enostavno mletje manjših količin semen, kosmičev, začimb, kave.
Vakuumska vrečka za shranjevanje
 


V kompletu dobite še vakuumsko vrečko, v kateri lahko shranite sadje, zelenjavo ali manjši sendvič za na pot.

 
Prednosti vakuumskega blendanja
Mešanje sadja in zelenjave pod vakuumom poskrbi, da se v smutiju ohrani več svežine, hranilnih snovi in encimov zaradi manjše oksidacije sestavin, tekstura postane bolj homogena, sestavine pa se ne ločujejo.
 

Vakuumski blenderji so novost na tržišču, ki odpravlja eno večjih težav pri mešanju smutijev – izgubo hranil zaradi oksidacije. Z odstranitvijo zraka iz posode pred mešanjem zagotovimo, da vsebina ohrani kar največ hranil, barva smutija ostane lepša in izrazitejša, vsebina pa se ne ločuje.

VacuuBlend je majhen, praktičen in močan bullet blender, modernega videza, ki paše v vsako kuhinjo in enostaven za uporabo. Odlično zmeša sadne smutije, mehkejšo zelenolistno zelenjavo, majhno količino majhnih koščkov zamrznjenega sadja in ledu. Primeren je tudi za mletje majhnih količin semen in kosmičev ter grobo sekljanje oreškov.

Bullet blenderje težko primerjamo z velikimi močnejšimi blenderji. Vacuublend je s 500W motorjem močnejši od velike večine bullet blenderjev, manj moči in obratov v primerjavi z velikimi močnejšimi blenderji (Omniblend, SuperBlend …) pa dobro nadoknadi z večjim izkoristkom hranil zaradi manjše oksidacije.

VacuuBlend še posebej priporočamo vsem, ki smutije pogosto pripravljate v naprej ali šele odkrivate dobrobiti rednega pitja smutijev in ne uporabljate večjih količin trše zelenolistne zelenjave.