Zeliščni paket za čiščenje jeter

Zeliščni paket za čiščenje jeter

0,00

Paket za naravno čiščenje jeter in žolča sestavljajo seme in tinktura pegastega badlja, ter skrbno pripravljen zeliščni čaj iz artičoke, breze, regrata, ognjiča in slezenovca.

Zeliščni trojček je priporočljiv vsem, ki imajo težave z jetri, povečanim holesterolom, težave z ožiljem, neredno prebavo, imajo bolečine v trebuhu in težave z žolčem.  
Šifra: zeliscni-paket-za-ciscenje-jeter Kategorija:

Opis

Pegasti badelj 

Pegasti badelj čisti jetra, jih obnavlja in jim pomaga pri delovanju. Uporablja se za zdravljenje raka na jetrih in kot preventivno sredstvo za preprečitev njegovega nastanka. Pomaga pri zdravljenju in preprečevanju žolčnih kamnov, znižuje holesterol, uporaben pa je tudi za lajšanje prebavnih motenj in spodbujanje menstruacije. Lajša tudi luskavico ter hemeroide. Pegasti badelj pomaga jetrom obdelati hormon estrogen, s čimer pozitivno vpliva tudi na neplodnost. 

Čaj Prijatelj želodčka Aelita 

V današnjem času je želodec organ s katerim ima veliko ljudi težave. Razlogi tičijo vsepovsod: nervoza, nepravilna in neredna prehrana, zakisanost, pregretost……Čajna mešanica je dobra podpora in korak k premagovanju težav, saj krepi želodčno sluznico, uravnava želodčno kislino, pomiri želodčne krče in bolečine v trebuhu. Čaj pijemo 3 krat dnevno pred jedjo po požirkih, nesladkanega.

Sestavine: ožepek, rman, močvirski oslad, melisa, kamilica, ranjak in meta.