Zobna ščetka rumena Humble brush
Zobna ščetka rumena Humble brush
Zobna ščetka modra Humble brush
Zobna ščetka modra Humble brush
Zobna ščetka rumena Humble brush
Zobna ščetka rumena Humble brush
Zobna ščetka modra Humble brush
Zobna ščetka modra Humble brush

Zobna ščetka rumena Humble brush

4,50

Okolju prijazne bambusove zobne ščetke HUMBLE BRUSH

Šifra: zobna-scetka-rumena-humble-brush Kategorija:

Opis

Biološko razgradljivi ročaj: Ročaj je izdelan iz 100% biološko razgradljivega bambusa, kar zagotavlja nedrsečo površino. Humble Brush ščetka ima eleganten in brezčasen dizajn z ergonomskim oprijemom. Ščetka je popoln dodatek v vsaki kopalnici.

Mehke ščetine, brez BPA: Vsi izdelki imajo mehke »soft« (za odrasle), ki so preverjeno brez toksina BPA (bisfenol A). Ščetine so narejene iz najlona, trajnega materiala, ki se razgradi v daljšem časovnem obdobju in prek rednih odpadnih kanalov. Ni drugega rastlinskega material, ki bi omogočil, da uporabljate svojo ščetko tri mesece. 

Embalaža primerna za kompostiranje: Humble Brush je celotni paket, ko gre za ozaveščenost okolja. Ščetka je pakirana v prozoren, biološko razgradljiv ovoj, ki je narejene v celoti iz rastlin. Škatla je narejena iz 100% recikliranih materialov. 

Normalna življenjska doba: Humble Brush v primerjavi z običajnimi zobnimi ščetkami nima slabosti. Ekološka bambusova ščetka je primerna za uporabo tako dolgo, kot vsaka množično proizvaja plastična ščetka. 

Neverjetna trajnost: Ali ste vedeli, da je bambus najhitreje rastoča rastlina na Zemlji? Bambus raste naravno proti-bakterijsko, kar pomeni, da ni potrebno uporabljati gnojil ali pesticidov za njegovo gojenje. Popolnoma čist material! Precej neverjetno, kajne?

Skromen: Humble Brush koncept je skromen, ne le zaradi okolje, temveč tudi zaradi ljudi v stiski! Za vsako prodano zobno ščetko, podarijo enakovreden znesek ene zobne ščetke ljudem v stiski za ustno higieno. 

Humble Brush – so tukaj, da ostanejo: So bulldog v boju proti plastičnim zobnim ščetkam, saj več kot dve milijardi plastičnih zobnih ščetk vsako leto konča na odlagališčih!

Z lepim in preprostim dizajnom je Humble Brush resna alternativa običajnim plastičnim zobnim ščetkam. Nima slabosti!

Zakaj bi si sploh želeli kupiti plastično ščetko? Stop plastika.