Mineralogram

Tokrat vam želimo, poleg kratke predstavitve mineralograma, predstaviti predvsem del procesa po meritvi – se pravi obdobje, ki dejansko prinaša spremembe.

cell wellbeing

Prva bistvena razlika med Cell-Wellbeing meritvijo in dnevnimi, trenutnimi analizami (kri, urin, itd.), je časovno obdobje, ki ga tukaj zaobjamemo. V celicah vaših las so shranjene številne informacije za zadnje 3 do 4 mesece, saj se kri konstantno pretaka čez lasišče in v laseh “zapisuje” podatke o prehranjenosti organizma in drugih vplivih iz okolja. Zato se nam zdi to vpogled, na katerem je smiselno graditi. Slika, ki jo dobimo, daje bolj kompleksen in celosten vpogled v človekovo, ne le trenutno, dnevno stanje, saj nam kaže način življenja. Gre za bioresonančno metodo, ki se je, podkrepljeno z raziskavami in več tisočimi opravljenimi meritvami, pokazala za izjemno natančno (več kot 90%). Bioresonanci pa dodano vrednost vsekakor daje tudi dejstvo, da smo tudi pri nas v praksi srečali že več zdravnikov, ki so opustili splošne prakse in odprli svoje bioresonančne ambulante, kar vsekakor potrjuje zanesljivost tako pridobljenih podatkov.

Preden posameznik pride na meritve, ga je smiselno dodatno podučiti, kaj lahko pričakuje in kaj se pričakuje od njega, da bo na koncu zadovoljen in bodo rezultati odlični. Pri vsaki meritvi je poudarek na individualnosti. Upošteva se strankin način življenja in njene želje. Izdela se kompletna dietetika, načrt sproščanja in telesne aktivnosti. Jasno se pove, kaj se od osebe pričakuje – da se angažira, vlaga svoj čas in energijo v spremembe, drugače ne more pričakovati pozitivnih rezultatov. Tukaj potrjeno velja, da je počasna, premišljena pot – najhitrejša. Realno gledano, za resne spremembe je potrebno od 3 mesecev do pol leta dela. Le na tak celosten, resen način, z uvedbo strukturiranih, premišljenih sprememb se nam zdi smiselno pričakovati rezultate.

Za trajne spremembe sta pomembna še vsaj dva dejavnika.

Prvi dejavnik – uživanje prave hrane in vitaminov je velik sestavni del uspeha. Ljudje se večkrat znajdejo v začaranem krogu jemanja prehranskih dopolnil, učinka pa nobenega. Zato je tu tako velik poudarek na tem, da se izberejo vitamini, ki imajo jasno dokazane absorpcijske poti – to je potrebno nujno upoštevati, če želimo napredek.

Drugi dejavnik pa sta generalno čiščenje in regeneracija, saj je to pogosto ovira pred dosego cilja. Naše telo je načeloma sposobno samorazstrupljanja in ima za to vse potrebne mehanizme, če je oseba zdrava in ima dovolj življenjske energije. Kadar je ravnotežje v organizmu porušeno, se te sposobnosti občutno zmanjšajo – zaradi okolja v katerem živimo in načina življenja. Za boljše rezultate je takšno čiščenje smiselno opraviti vsaj enkrat letno.

KLJUČNE INFORMACIJE O POČUTJU SO ZAPISANE V VAŠIH LASEH.

V celicah vaših las (v mešičku) so shranjeni številni podatki o prehranjenosti organizma in drugih vplivih iz okolja za zadnje 3 do 4 mesece, kar je bistveno daljše obdobje, kot ga je na primer mogoče razbrati iz analize krvi, urina ali pri ostalih, dnevnih testih. Slika, ki jo dobimo, daje bolj kompleksen in celosten vpogled v človekovo, ne le trenutno dnevno, stanje, saj kaže način življenja.

Predstavljamo vam bioprofiler Cell Wellbeing S Drive, revolucionarni tehnološki dosežek, ki vsakomur omogoča uporabo zmogljivosti najsodobnejšega bioresonančnega laboratorija. Gre za inovativno tehnologijo 21. stoletja, ki omogoča individualiziran vpogled v stanje potencialno problematičnih področij in povezav v organizmu kot celoti. Namizna naprava uporablja bioresonančno tehnologijo za prestrezanje podatkov o resonanci s specifično frekvenco iz celičnih biomarkerjev, kot jih na primer najdemo v laseh.

Vnos osebnih podatkov, jemanje vzorca 2-3 las in njihovo skeniranje nam vzame samo nekaj minut. Nato podatke pošljemo po internetu v obdelavo. Čez približno deset minut  prejmemo natančno poročilo. Hitro, neinvazivno in preprosto, v naši posvetovalnici ali na terenu. Sveženj poskeniranih podatkov se s pomočjo računalniškega programa zakodira in po varni povezavi pošlje v tehnološko središče na analizo.

Obdelava podatkov traja približno deset minut, rezultate pa prejmete v obliki celovitega poročila oziroma bioprofila. Center je lociran v nemškem Hamburgu in uporablja napredno infrastrukturo za bioresonančne sisteme, ki vključuje naprave razreda IIa s certifikatom CE.

 

Cena meritve je 100€. Zajema 1,5 urno analizo z individualnim pristopom, ter kompletni prehranski in vadbeni načrt, oblikovan na podlagi analize. 

Naslednja Termina : 
21.1.2020
19.2.2020

Prijave zbiramo na 01/8392-793

Komentarji

X