Za vse, ki me še ne poznate..polona

Sem Polona Štolfa, lastnica Zlate ptičke, po izobrazbi diplomirana “turistka”, certificirana ATP osebna trenerka, po srcu MAMA, strastna športnica in ljubiteljica vsega zdravega. V ta namen, sem v Kamniku odprla trgovino z zdravo, v večini lokalno pridelano hrano. Ime Zlata ptička, po Župančičevi pesmici združuje pozitivno, domače, lokalno, pošteno in iskreno. To simbolizira tudi logotip Zlate ptičke s ptičko, sončkom in srčkom. Prav veliko srce pa je tudi tisto, ki povezuje vse moje dobavitelje, ki sem jih predhodno obiskala in se prepričala o ustreznosti njihove pridelave in obdelave. Navsezadnje sem jaz tista, ki njihove izdelke suvereno promoviram v svoji trgovinici sredi najlepše kamniške ulice Šutne. Obenem pišem tudi blog, kjer vam na podlagi lastnih izkušenj ter izkušenj svojih strank, v upoštevanju naravne sile človeškega telesa in”zdrave kmečke pameti” pomagam izbrati pot do ustreznega prehranjevanja, telovadnega programa in splošnega zdravja. Z vami delim tudi vse slastne, zdrave jedi, ki se dnevno znajdejo na mojem krožniku. Z nasveti ali pa le s prijazno družbo, sem vam vedno na voljo v svoji očarljivi trgovinici. 😉

Zlata ptička je trgovina z zdravo, v večini lokalno pridelano hrano, naravno kozmetiko ter izvirnimi “trendy” izdelki butičnih, slovenskih ustvarjalcev. 

Ekipa Zlate ptičke je srčna, odprta in vedno nasmejana. V iskreno veselje nam je delati v tako toplem okolju, z butičnimi ustvarjalci predanimi svojemu delu. Srčnost in strast do dela se čuti skozi vsak izdelek posebej. Cenimo trud kmetovalcev in pridelovalcev naše dežele in se zavedamo, da vedno več ljudi ceni živo, doma pridelano hrano, z najbogatejšo hranilno vrednostjo. Prav tako imajo svojevrstno vrednost izdelki, narejeni s predanostjo in ljubečo roko. 

V Zlati ptički podpiramo zdrav način življenja, z zagotovilom visoke kakovosti zdravih, v večini lokalnih, naravnih in okolju prijaznih izdelkov. V trgovinici skoraj vse izdelke lahko poskusite, dobite nasvet, kako izdelek pripraviti in postreči ter zagotovilo kakovosti in verodostojno informacijo. Ponujamo le izdelke, ki izpolnjujejo naše standarde in gredo skozi naš strog izbirni postopek. V Zlati ptički sledimo trendom zato se pri nas vedno najde kaj novega. Kar želimo zase, svetujemo drugim! 

Podporo trgovinici nudi majhno družinsko podjetje, ki se že od leta 1928 ukvarja z izdelavo notranje opreme. Močna volja, srčnost in strast do dela se izraža skozi notranjo podobo Zlate ptičke, ki v trgovinici ustvarja prijetno in toplo vzdušje. 

Ob prijetnem ambientu pa se bo za dobro počutje vsakega obiskovalca trudilo tudi osebje z dobro voljo, krepitvijo medsebojnega zaupanja ter ohranjanjem pristnih, pozitivnih odnosov s kmeti, dobavitelji in kupci. Verjamemo v sodelovanje, povezovanje in veseli bomo vsakega mnenja, kritike, nove pobude in predloga, s katerim bo Zlata ptička še bogatejša.