Ime Zlata ptička, po Župančičevi pesmici združuje pozitivno, domače, lokalno, pošteno in iskreno. To simbolizira tudi logotip Zlate ptičke s ptičko, sončkom in srčkom. Prav veliko srce pa je tudi tisto, ki povezuje vse naše dobavitelje, ki smo jih predhodno obiskali in se prepričali o ustreznosti njihove pridelave in obdelave.

Zlata ptička je trgovina z zdravo, v večini lokalno pridelano hrano, naravno kozmetiko ter izvirnimi “trendy” izdelki butičnih, slovenskih ustvarjalcev.

Ekipa Zlate ptičke je srčna, odprta in vedno nasmejana. V iskreno veselje nam je delati v tako toplem okolju, z butičnimi ustvarjalci predanimi svojemu delu. Srčnost in strast do dela se čuti skozi vsak izdelek posebej. Cenimo trud kmetovalcev in pridelovalcev naše dežele in se zavedamo, da vedno več ljudi ceni živo, doma pridelano hrano, z najbogatejšo hranilno vrednostjo. Prav tako imajo svojevrstno vrednost izdelki, narejeni s predanostjo in ljubečo roko.

V Zlati ptički podpiramo zdrav način življenja, z zagotovilom visoke kakovosti zdravih, v večini lokalnih, naravnih in okolju prijaznih izdelkov. V trgovinici skoraj vse izdelke lahko poskusite, dobite nasvet, kako izdelek pripraviti in postreči ter zagotovilo kakovosti in verodostojno informacijo. Ponujamo le izdelke, ki izpolnjujejo naše standarde in gredo skozi naš strog izbirni postopek. V Zlati ptički sledimo trendom zato se pri nas vedno najde kaj novega. Kar želimo zase, svetujemo drugim!

Podporo trgovinici nudi majhno družinsko podjetje, ki se že od leta 1928 ukvarja z izdelavo notranje opreme. Močna volja, srčnost in strast do dela se izraža skozi notranjo podobo Zlate ptičke, ki v trgovinici ustvarja prijetno in toplo vzdušje.

Ob prijetnem ambientu pa se bo za dobro počutje vsakega obiskovalca trudilo tudi osebje z dobro voljo, krepitvijo medsebojnega zaupanja ter ohranjanjem pristnih, pozitivnih odnosov s kmeti, dobavitelji in kupci. Verjamemo v sodelovanje, povezovanje in veseli bomo vsakega mnenja, kritike, nove pobude in predloga, s katerim bo Zlata ptička še bogatejša.