Vegi vikend: 20chocolate vs. Presnica

Prihajajoči vikend v našo družbo prihajajo srčni ustvarjalci, ki v Sloveniji postavljajo najvišji nivo zdravih, veganskih priboljškov.

Petek, 1.12.

20 chocolate: Lešnikov namaz iz 3 sestavin

V petek  bosta za naše brbonice poskrbela Sebastjan in Martina, ustvarjalca edinih čokolad v Sloveniji, izdelanih na tradicionalen način – od zrna do tablice.
Zakonca Kalinšek verjameta, da njuna tradicionalna metoda predelave kakavovih zrn v fino kakavovo pasto ohrani originalne karakteristike kakava. 20 chocolate čokolada je aromatična in bogata v okusih. Sestavljajo jo samo dve sestavini: redke sorte kakavovih zrn in minimalne količine kokosovega sladkorja. Čokolada se v ustih topi počasneje, ker vsebuje manj maščob, v povprečju 30% manj.
 
Njuna posebnost in pri nas pravi hit pa je božanski lešnikov namaz iz samo 3 sestavin: Ekoloških kakavovih zrn, kokosovega sladkorja in kar 60% SLOVENSKIH lešnikov. Kvaliteto namaza potrjujejo številna mnenja, članki in povratne informacije, ki namaz označujejo kot enega izmed najboljših čokoladnih namazov na svetu. Tako z vidika okusa kot tudi popolnoma neoporečne sestave. V petek pa ob vsakem nakupu priljubljenega namaza, prejmete ljubko darilce, ki vam ga podarita zakonca Kalinšek osebno. 😉
 

Sobota, 2.12. 

Presnica Katja in njene veganske dobrote

 
Katja Mrzel je svetovalka za zdravo prehrano, ki že nekaj let živi v vrtincu ustvarjalnosti. Svojo ustvarjalnost vsak dan dokazuje v svoji zdravi, “Take-away” okrepčevalnici Presnica, kjer navdušuje z zdravimi, polnovrednimi in okusnimi malicami. Katji je vse, kar je povezano s hrano, v čisti užitek, kar zagotovo odražajo vsi njeni izdelki. Katja je prepričana, da dobra, z ljubeznijo pripravljena hrana gradi med ljudmi mostove ljubezni, povezanosti, zaupnosti.
 
To soboto bomo okušali njeno slastno lešnikovo kremo, maslo iz indijskih oreščkov, sočne marmelade, ekskluzivno pa bomo predstavili tudi njene hrustljave VEGANSKE PIŠKOTE iz ovsenih kosmičev, oreščkov in arašidovega masla.
 
 
 
 
 
 
 
Prisrčno vabljeni v našo veselo družbo, kjer tako ali drugače ne boste ostali praznih rok. 😉
 
+ S seboj boste odnesli super ideje za simpatična in uporabna decemberska darilca, ki te dni polnijo poličke praznično obarvane Zlate ptičke. <3
 
Se vidimo!
Uporabljeni izdelki v objavi:

Komentarji

X