BIO čičerikina moka brez glutena 500g Gluteno

3,80

Samo še 3 na zalogi

Čičerikina moka brez glutena je nežnega, oreškastega okusa in je odličen nadomestek pšenične moke predvsem v receptih brez glutena. Pridobivamo jo z mletjem posušenih plodov čičerike. Predstavlja glavno sestavino različnih italijanskih regionalnih receptov, kot sta Sicilijski panelle in Ligurijska farinata. Lahko jo mešate z durum moko za pripravo domačih svežih testenin, testa in njokov. Odližna je za pripravo palačink, kruha socca, vegetarijanskih/veganskih burgerjev, pit, juh, omak in polpetov.

O izdelku

BIO čičerikina moka brez glutena 500g Gluteno

Visoka vsebnost beljakovin
Visoka vsebnost prehranske vlaknine in vir beljakovin
Neto količina: 500 g
Poreklo osnovne sestavine: EU

Energijska vrednost 1540 kJ/ 365 kcal
Maščobe
Od tega nasičene maščobe
6,1 g
1,0 g
Ogljikovi hidrati
Od tega sladkorji
51,0 g
2,2 g
Prehranske vlaknine 9,3 g
Beljakovine 22,2 g
Sol 0,01 g

Navodila za shranjevanje: Dobro zaprto hraniti v hladnem, suhem in temnem prostoru.


Preveri vse izdelke proizvajalca Gluteno TUKAJ!

Pogosta vprašanja

Kako hitro lahko pričakujem naročen izdelek?
V kolikor imamo izdelek na zalogi bo naročilo odposlano v 1-2 delovnih dnevih. Sicer pa se rok dobave podaljša 3-10 delovnih dni.
Kakšen je strošek dostave ?
Stroške dostave je 3,70€. Nad 50€ pa je dostava brezplačna.
Lahko naročilo prevzamem osebno?
Seveda, naročilo lahko prevzameš v naši trgovini v Kamniku. Najdeš nas na Šutni 2.
Kakšne načine plačila nudite?
Na voljo je plačilo po povzetju, Paypal, plačilo z bančno kartico ter plačilo preko bančnega nakazila.

Ocene izdelka

Ocene produkta

5 zvezdic 0 (0%)
4 zvezdice 0 (0%)
3 zvezdice 0 (0%)
2 zvezdici 0 (0%)
1 zvezdica 0 (0%)

Za ta izdelek še ni ocen.

Prikaži več mnenj Dodaj mnenje

Oceni “BIO čičerikina moka brez glutena 500g Gluteno”

Ta stran uporablja piškotke, da lahko ponudbi boljšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po strani, se strinjate z njihovo uporabo.